Οι βολεϊμπολίστριες του Ολυμπιακού απέτισαν φόρο τιμής στον Άλκη - Δείτε φωτογραφίες
Η αποστολή της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού επισκέφτηκε το σημείο της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη
Την μνήμη του Άλκη Καμπανού ο οποίος δολοφονήθηκε στην Θεσσαλονίκη τίμησαν τα κορίτσια της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού.
Οι "ερυθρόλευκες" ανέβηκαν στην Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι της Volley League με τον Άρη και την Παρασκευή (25/2) επισκέφτηκαν το σημείο που δολοφονήθηκε ο Άλκης Καμπανός αφήνοντας φανέλες και λουλούδια.
Οι Πειραιώτες ανέφεραν στον επίσημο λογαριασμό του Ερασιτέχνη στο Facebook: «Φόρο τιμής στον αδικοχαμένο Άλκη, απέτισαν τα μέλη της αποστολής της ομάδας Βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού κατά την άφιξη στην Θεσσαλονίκη».
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.