La Liga, Οσασούνα-Ατλέτικο Μαδρίτης 0-3: Γκολ-ποίημα του Σουάρες από τα 40 μέτρα

La Liga, Οσασούνα-Ατλέτικο Μαδρίτης 0-3: Γκολ-ποίημα του Σουάρες από τα 40 μέτρα

Οι Ροχιμπλάνκος αντέδρασαν μετά το στραπάτσο από τη Λεβάντε επικρατώντας άνετα της Οσασούνα (0-3) για την 25η ημέρα της La Liga, πάτησαν προσωρινά τετράδα κι έφτιαξαν την ψυχολογία τους ενόψει του πρώτου αγώνα κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

suarez
Η Ατλέτικο Μαδρίτης επέστρεψε στις νίκες περνώντας άνετα από την έδρα της Οσασούνα (0-3) και έδειξε να... συνέρχεται ενόψει του πρώτου ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους «16» του Champions League.

Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε δεν είχε διάθεση να παίξει με τη «φωτιά» σε άλλον έναν αγώνα, έβγαλε διάθεση και πήρε από νωρίς τα ηνία στο σκορ, με τον Ζοάο Φέλιξ να συνδυάζει με γκολ την 100η συμμετοχή του στους Ροχιμπλάνκος μόλις στα 177 δευτερόλεπτα.



Κλείσιμο
Αυτή, βέβαια, ήταν και η μόνη τελική της Ατλέτικο σε όλο το πρώτο μέρος, με τον Όμπλακ να κρατάει σε όποια περίπτωση χρειάστηκε το μηδέν απέναντι στους γηπεδούχους.

Η «κυνική» Ατλέτικο έβαλε γερά θεμέλια νίκης στο 59' με τον Λουίς Σουάρες να πλασάρει από τα 40 μέτρα τον Ερέρα που ήταν εκτός εστίας έπειτα από ασίστ του Πορτογάλου που «έλαμψε» μετά από καιρό, για να γράψει το τελικό 0-3 ο συνήθης ύποπτος στο 2022, Άνχελ Κορέα στο 89' (τοπ-σκόρερ στα Top-5 πρωταθλήματα με επτά γκολ μέσα στη νέα χρονιά μαζί με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι).

Έτσι, οι Μαδριλένοι επέστρεψαν έστω και προσωρινά στην 4η θέση με 42 βαθμούς, την ώρα που Μπαρτσελόνα και Σοσιεδάδ καραδοκούν στο -3 και το -4 αντίστοιχα με δύο ματς λιγότερα.

«Τεσσάρα» με χατ τρικ του Νταντζούμα!

One man show από τον Νταντζούμα, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ και οδήγησε τη Βιγιαρεάλ σε άνετη νίκη 4-1 επί της Γρανάδα που την ανέβασε στην 5η θέση της βαθμολογίας!

Κάθε του βολή έκρυβε και μια λύση για τη Βιγιαρεάλ. Ο Νταντζούμα τορπίλισε τρεις φορές την ανήμπορη να αντιδράσει Γρανάδα και χάρη σε μια απίθανη παράσταση οδήγησε τη Βιγιαρεάλ σε άνετη «τεσσάρα» που την ανέβασε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, παρέα με τη Μπαρτσελόνα! Σε ένα απόγευμα που άνηκε ολοκληρωτικά στον Ολλανδό άσο, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 35΄και τέσσερα λεπτά αργότερα «χτύπησε» για δεύτερη φορά για το 2-0.

Το γκολ του Μιλά στο 61΄φάνηκε να αναπτερώνει τις ελπίδες των γηπεδούχων για ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως ο Νταντζούμα δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του λέξη. Στο 81΄πρόσθεσε ακόμα ένα γκολ, έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο προσωπικό του show και σφράγισε τη νίκη του Κίτρινου Υποβρυχίου, το οποίο τελικά ολοκλήρωσε το «πάρτι» με ακόμα ένα τέρμα στο 90+6 με σκόρερ τον Γκόμεζ.


Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα

Ουκρανική κρίση: Κρεσέντο παραβιάσεων της εκεχειρίας Ουκρανίας-Ρωσίας με πάνω από 650 εκρήξεις

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Συνεχίζεται το θρίλερ, αναζητούνται απαντήσεις στο «Σύνδρομο Μινχάουζεν»

Τα ραντεβού Μητσοτάκη-Αμερικανών στο Μόναχο, «πρόβα» για τον Λευκό Οίκο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης