Πογιέτ: «Να ξαναφτιάξουμε μία έδρα για την Εθνική που θα δυσκολεύει τους αντιπάλους»

Πογιέτ: «Να ξαναφτιάξουμε μία έδρα για την Εθνική που θα δυσκολεύει τους αντιπάλους»

Ο Γκουστάβο Πογιέτ έκανε δηλώσεις στα media της Ουρουγουάης για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του που τον βρίσκει στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας

poyet
Ο Πογiέτ μιλώντας σε κανάλι (το κανάλι 10) της Ουρουγουάης είπε για:

Το deal με την Εθνική: Είχα προηγούμενη θητεία στην Ελλάδα με την ΑΕΚ και ήταν ένα από τα μέρη που πέρασα τόσο καλά. Πάντα είχα δεσμούς με την Ελλάδα και ήθελα να γυρίσω. Μου έγινε η πρόταση, κάναμε συναντήσεις και συμφωνήσαμε. Είχα ευκαιρία και για άλλες Εθνικές. Τώρα θα κάνω περισσότερο δουλειά γραφείου και μετά θα έχω δέκα μέρες μεγάλης έντασης.

Τους στόχους: Ο στόχος είναι το Euro 2024. Πρώτα μου ζητήθηκε όμως να καταπιαστώ με το Nations League. Είμαστε στο τρίτο επίπεδο εκεί. Ο στόχος είναι να έχουμε ένα καλό Nations League και μία καλή κατάταξη εκεί.

Το υλικό της Εθνικής: Τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα δίνει παίκτες σε πρωταθλήματα όπως της Premier, της Πορτογαλίας, της Ολλανδίας και της Τουρκίας. Υπάρχει υλικό και βάση να δουλέψουμε.

Τις ομοιότητες με την Ουρουγουάη: Είναι κοντά σε εμάς οι Έλληνες. Έχουμε το ίδιο πάθος για το ποδόσφαιρο. Η σύνδεση με τους φιλάθλους και την Εθνική Ελλάδας έχει χαθεί και λόγω των αποτελεσμάτων και λόγω της πανδημίας. Θέλουμε να ξαναφτιάξουμε μία έδρα για την Εθνική που θα δυσκολεύει τους αντιπάλους. Προσωπικά θα ζήσω στην Ελλάδα και θα είμαι κοντά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα επιδιώξω μία άλλη προσέγγιση για την ομάδα.

Τον Μαρκαριάν που είχε θητεία στην Ελλάδα και εάν έχουν μιλήσει: Μίλησα με τον Σέρχιο και ακολουθώ τα βήματά του. Ήταν ένας εκ των κορυφαίων τεχνικών όλων των εποχών.

- Ο Πογιέτ τοποθετήθηκε και για το ενδεχόμενο της ανάληψης της τεχνικής ηγησίας της Ουρουγουάης, τονίζοντας στο τέλος πως τώρα είναι επικεντρωμένος στη μεγάλη πρόκληση της Ελλάδας.


Ειδήσεις σήμερα:

H συγκλονιστική αγκαλιά ανάμεσα στη μάνα Τοπαλούδη και τη μάνα της Γαρυφαλλιάς

Ουκρανοί στρατιώτες σκότωσαν δύο Έλληνες ομογενείς κοντά στα σύνορα με την Ρωσία - Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ

Μέτρα για την πανδημία: Χαλάρωση εισηγείται η κυβέρνηση - Και για όρθιους η διασκέδαση - Με πληρότητα άνω του 50% τα γήπεδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης