«Ευτυχισμένος που έχω καθοδηγήσει σε 200 παιχνίδια τον Ολυμπιακό», δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς

«Ευτυχισμένος που έχω καθοδηγήσει σε 200 παιχνίδια τον Ολυμπιακό», δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, γιόρτασε το 200ο παιχνίδι του στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά με πρόκριση στους "4" του Κυπέλλου

pedro
Ευτυχισμένος για τα 200 παιχνίδια του στον πάγκο του Ολυμπιακού και φυσικά για την πρόκριση επί του Παναιτωλικού στους "4" του Κυπέλλου που ήρθε με πολλά νέα παιδιά στην σύνθεση της ομάδας, δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έφτασε τα 200 παιχνίδια και μετράει 134 νίκες,25 ισοπαλίες και 31 ήττες. Οι 123 αγώνες του είναι στη Super League, οι 25 στο Κύπελλο και άλλοι 52 στα Κύπελλα Ευρώπης.



Ο μοναδικός προπονητής του Ολυμπιακού με περισσότερες νίκες είναι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με 144 σε 208 παιχνίδια. Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στην Cosmote TV για τα 200 παιχνίδια του αλλά και για την πρόκριση.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chrqyof345ld-sf)


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς

Για το παιχνίδι: «Σήμερα ήταν δύσκολο δεν ήταν εύκολο να κερδίσουμε τον Παναιτωλικό. Έχει ποιότητα, έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση και μας δυσκόλεψε.

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, όμως ο Παναιτωλικός στο δεύτερο μέρος κατάφερε να πιέσει και να ισοφαρίσει. Ευτυχώς πήγαμε στην παράταση. Πίστευα ότι θα ανταποκριθούμε στο δεύτερο μέρος και δεν το κάναμε. Πιστεύω ότι ο Παναιτωλικός ήταν μια πολύ καλή ομάδα».

Για τις ευκαιρίες που έδωσε σε νέους παίκτες: «Είχαμε πολλά νέα παιδιά που χρειάζονταν παιχνίδια για να βρουν ρυθμό. Αυτή ήταν μια ιδανική ευκαιρία για να τους δώσουμε χρόνο συμμετοχής. Όσοι βρίσκονται στον πάγκο του Ολυμπιακού αξίζουν να βρίσκονται εκεί και αξίζουν να παίζουν και χάρηκα που ανταποκρίθηκαν σε μεγάλο βαθμό σήμερα»

Για τα 200 παιχνίδια στον πάγκο του Ολυμπιακού: «Είμαι ευτυχισμένος που έχω καθοδηγήσει σε 200 παιχνίδια τον Ολυμπιακό, τα έχω απολαύσει και πραγματικά με κάνουν ευτυχισμένο που τα πέτυχα».


Ειδήσεις σήμερα:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Καταδικάστηκε σε 5ετή φυλάκιση με αναστολή για το revenge porn

Αρχεία της ΕΣΣΔ: Η σχέση μίσους Ζαχαριάδη - Βαφειάδη και ο εμφύλιος μέσα στον Εμφύλιο

Βρετανία: Ο Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε την κατάργηση όλων των περιορισμών κατά του κορωνοϊού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης