Kύπελλο Αγγλίας, Λίβερπουλ-Κάρντιφ 3-1: Πρόκριση στους «16» με εξαιρετικό Τσιμίκα -Δείτε τα γκολ

Kύπελλο Αγγλίας, Λίβερπουλ-Κάρντιφ 3-1: Πρόκριση στους «16» με εξαιρετικό Τσιμίκα -Δείτε τα γκολ

Η Λίβερπουλ με ένα «ξέσπασμα» στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησε με 3-1 της Κάρντιφ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του FA Cup - Βασικός και εξαιρετικός ο Κώστας Τσιμίκας, ντεμπούτο για Ντίαζ

liverpool
Η Λίβερπουλ κατάφερε να «λυγίσει» την αντίσταση της μαχητικής Κάρντιφ, καθώς με ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο επικράτησε με 3-1 στο Άνφιλντ και προκρίθηκε στους «16» του FA Cup.

Βασικός και εξαιρετικός ο Κώστας Τσιμίκας, ντεμπούτο για Ντίας, ενώ ο 18χρονος Έλιοτ επέστρεψε μετά από περίπου πέντε μήνες με γκολ. Στον επόμενο γύρο η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θα υποδεχτεί τη Νόριτς των Γιαννούλη - Τζόλη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chp0up4lmme9-sf)


Oι γηπεδούχοι, όπως αναμενόταν ήταν εξ αρχής κυρίαρχοι στον αγώνα με την 20η ομάδα της Championship, όμως στο πρώτο μέρος δεν μπορούσαν να διασπάσουν τη μαζική άμυνα των φιλοξενούμενων.


Κλείσιμο


Η Λίβερπουλ τελείωσε το πρώτο μισό με μόλις μια τελική στον στόχο, η οποία έγινε στο 4', με τον Ζότα εξ επαφής να νικιέται από τον Φίλιπς.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-choz7kv3epfd-sf)


Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ αναπτυσσόταν κατά κύριο λόγο από τα αριστερά με βασικούς εκφραστές τον Τσιμίκα και τον Τζόουνς. Ο πρώην ακραίος μπακ θα μπορούσε μάλιστα να είχε και ασίστ, με μια από τις εξαιρετικές του σέντρες, όμως οι συμπαίκτες του ήταν άστοχοι...

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-choz3y7voep5-sf)


Η Λίβερπουλ άνοιξε το γκολ χάρη σε μια στατική φάση στο 53'. Ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ εκτέλεσε εξαιρετικά ένα φάουλ και ο Ζότα με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Φίλιπς. Ο Πορτογάλος επιθετικός έφτασε τα 15 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ενώ o Βρετανός μπακ έφτασε τις 16 ασίστ σε 26 ματς.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chozpj284tfl-sf)


Στο 68΄ ο Λουίς Ντίας έδειξε τα πρώτα δείγματα του ταλέντου του στον κόσμο της νέας του ομάδας. Ο Κολομβιανός εξτρέμ έδειξε οξυδέρκεια μέσα στην περιοχή έκλεψε τη μπάλα από τον Εντζί, έκανε το γύρισμα και ο Μιναμίνο σκόραρε για το 2-0. Στο 76' ο Ρόμπερτσον με μια εξαιρετική σέντρα βρήκε τον Έλιοτ, ο οποίος είχε περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή, ο 18χρονος χαφ κοντρόλαρε και εκτέλεσε εντυπωσιακά για το 3-0, συνδυάζοντας την επιστροφή του στη δράση μετά τον περασμένο Σεπτέμβριο με γκολ.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chp08jabfqw1-sf)


Οι Ουαλοί το μόνο που κατάφεραν ήταν να βρουν το γκολ της τιμής στο 80'. Η Κάρντιφ βγήκε στην αντεπίθεση, Ντέιβις και Κόλγουιλ συνεργάστηκαν εξαιρετικά με τον δεύτερο να νικάει τον Κάλεχερ για το τελικό 3-1.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Λήγει αύριο η παράταση για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού - Ανεμβολίαστοι όσοι ενήλικες δεν έχουν κάνει αναμνηστική δόση

Θρίλερ στα Καλάβρυτα: Αγνοούνται τρεις ορειβάτες στον Χελμό

Η ιστορία της Έλενας και η φρίκη του σεξ τράφικινγκ: Πήγαινε με 20 άντρες τη μέρα, τη βρήκαν μισοπεθαμένη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης