Η Πορτογαλίακατέγραψε σήμερα 13 κρούσματα της νέας μετάλλαξης Όμικροντου κορωνοϊού και όπως ανακοινώθηκε όλα έχουν σχέση με τη Μπελενένσες!Φαίνεται πως η διασπορά έγινε μετά από ένα ταξίδι μέλους της ομάδας πρόσφατα στην Αφρική κι ενώ η συγκεκριμένη μετάλλαξη προέρχεται από την Μποτσουάνα. Ήδη η ομάδα βρίσκεται σε άμεση συνεργασία με τις υγειονομικές αρχές της χώρας, προκειμένου να μην υπάρχει περαιτέρω διασπορά στη χώρα.
Υπενθυμίζεται πως λόγο κρουσμάτων στον αγώνα με την Μπενφίκα το Σάββατο η Μπελενένσες παρατάχθηκε αποδεκατισμένη και με μόλις εννιά παίκτες, με αποτέλεσμα να χάνει με 7-0 στο ημίχρονο. Στην έναρξη του δεύτερου μισού, η Μπελενένσες εμφανίστηκε με επτά ποδοσφαιριστές, καθώς όπως δήλωσαν οι παράγοντές της δύο παίκτες είχαν τραυματιστεί, ενώ όταν και ο τερματοφύλακας δήλωσε αδυναμία να συνεχίσει, ο αγώνας διακόπηκε οριστικά αφού οι γηπεδούχοι έμειναν με έξι.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.