Μέσι: Έφτασε σαν… αρχηγός κράτους στο νοσοκομείο για τις εξετάσεις - «Έκλεισαν» οι δρόμοι του Παρισιού

Μέσι: Έφτασε σαν… αρχηγός κράτους στο νοσοκομείο για τις εξετάσεις - «Έκλεισαν» οι δρόμοι του Παρισιού

«Βασιλική» προστασία και τιμές για τον Λιονέλ Μέσι κατά τη μεταφορά του στο ιατρικό κέντρο όπου και θα περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις, με τους δρόμους του Παρισιού να «κλείνουν» και δεκάδες αστυνομικούς με μηχανές να περιπολούν - Την Τετάρτη (9/8) η επίσημη παρουσίαση του στη συνέντευξη Τύπου

messi-mainn
Το Παρίσι ζει στον «πυρετό» του Λιονέλ Μέσι!

Μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Bourges» νωρίς το απόγευμα και την αποθέωση του με τους οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Αργεντινός σούπερ σταρ κατευθύνθηκε στο νοσοκομείο όπου θα περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ, προτού παρουσιαστεί επίσημα στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (11/8, 12:00 ώρα Ελλάδος) και υπογράψει το τριετές του συμβόλαιο. 

Ο 34χρονος θρύλος μεταφέρθηκε με κομβόι στο ιατρικό κέντρο, την ώρα που δεκάδες αστυνομικοί με μηχανές «έκλειναν» τους δρόμους και περιπολούσαν στο σημείο, για να εξασφαλιστεί η ασφαλής μετακίνησή του.

Κλείσιμο


Το χρονικό της άφιξης στο Παρίσι

Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ της υπογραφής του Λιονέλ Μέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν!

Ο Αργεντινός άσος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Παρισίου το απόγευμα της Τρίτης (10/8) λίγο πριν τις 17:00, με τους φίλους των Παριζιάνων να περιμένουν υπομονετικά για τρίτη συνεχόμενη ημέρα την άφιξή του.

Στην πρώτη του εμφάνιση, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Αντονέλα Ροκούσο και τα τρία τους παιδιά και εν μέσω αποθέωσης ο Μέσι χαιρέτησε τους συγκεντρωμένους οπαδούς, φορώντας  ένα μπλουζάκι που έγραφε «Εδώ είναι Παρίσι»







messiii


LIVE: Fans gather at Paris airport as Messi expected to land



Leo Messi llega al aeropuerto de París Le Bourget DIRECTO | MARCA


Χιλιάδες οπαδοί έξω από το αεροδρόμιο Bourget:


messikosmos

messi_paris





Αξίζει να σημειωθεί πως, ο Νεϊμάρ με story του στο Instagram υποδέχτηκε πρώτος τον Λιονέλ Μέσι. "Ξανά μαζί' έγραφε στο μήνυμά του.




Η στιγμή της προσγείωσης του Μέσι στο αεροδρόμιο του Παρισίου:




Εντωμεταξύ η Παρί με video είχε προαναγγείλλει  την ανακοίνωση του Μέσι. "Νέο διαμάντι στην πόλη" ανέφεραν οι Παριζιάνοι.

Όσο για το νούμερο που θα φοράει στη φανέλα, μέσα από το εν λόγω βίντεο έγινε ξεκάθαρο ότι ο Νεϊμάρ θα διατηρήσει το «10» και ο Μπαπέ το «7», συνεπώς ο Αργεντινός θα διαλέξει ανάμεσα στον πρώτο αριθμό της καριέρας του, το «30», ή το Νο19 που φόρεσε τη διετία 2006-08 στη Μπαρτσελόνα.



Ειδήσεις σήμερα:

Χιλιάδες φυτά από τον Άγιο Στέφανο μεταφέρθηκαν στον Δήμο Χαλανδρίου, λόγω της πυρκαγιάς

Φωτιά στη Γορτυνία: Εκκενώνονται 19 οικισμοί

Σέρρες: Αυτός είναι ο 22χρονος που σκότωσε τον 20χρονο φίλο του στην πλατεία του χωριού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης