Κόμπι Μπράιαντ: Σε δημοπρασία τα παπούτσια από το ντεμπούτο του στο ΝΒΑ

Κόμπι Μπράιαντ: Σε δημοπρασία τα παπούτσια από το ντεμπούτο του στο ΝΒΑ

Προς πώληση μέσω δημοπρασίας τέθηκε σύμφωνα με το The Score, το ιστορικό ζευγάρι παπουτσιών που φόρεσε ο Κόμπι Μπράιαντ στο ντεμπούτο του με τους Λος Άντζελες Λέικερς, πριν από 25 χρόνια

kobe-bryant-24
Αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης των Λέικερς με τους Τίμπεργουλβς στις 3 Νοεμβρίου του 1996, ο Κόμπι Μπράιαντ έκανε δώρο τα Adidas που φορούσε στο παιχνίδι σε έναν φίλο της ομάδας, ονόματι Σκοτ Χέρλιμαν. Ήταν το ιστορικό πρώτο ζευγάρι παπούτσια που φόρεσε ο θρύλος του ΝΒΑ, στο ντεμπούτο του με τον σύλλογο από την Καλιφόρνια.

Ο Χέρλιμαν είχε πετύχει έξω από το γήπεδο τον νεαρό τότε Κόμπι πριν το τζάμπολ του παιχνιδιού και του ζήτησε ευγενικά αν μπορεί να του παραχωρήσει τα παπούτσια του, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα. Ο rookie των Λέικερς του απάντησε «κανένα πρόβλημα, απλώς έλα να με συναντήσεις εδώ, μόλις τελειώσει το παιχνίδι». 25 χρόνια μετά το εν λόγω περιστατικό, τα συγκεκριμένα Adidas θα πωληθούν μέσω δημοπρασίας κι όπως είναι λογικό, η αξία που έχουν αποκτήσει πλέον είναι τεράστια!

Η διαδικασία ανοίγει την προσεχή Τετάρτη (11/8) κι ως τιμή εκκίνησης έχουν τεθεί οι 100.000 δολάρια. Αναμένεται η τιμή παραχώρησης τους να πλησιάσει τις 500 χιλιάδες, ενώ ο νικητής της δημοπρασίας θα λάβει επίσης ένα γνήσιο απόκομμα εισιτηρίου από το παιχνίδι.

Ο αείμνηστος Κόμπι δεν είχε σκοράρει στο ντεμπούτο του, έχοντας μια τάπα κι ένα ριμπάουντ σε μόλις 6 λεπτά και 22 δευτερόλεπτα συμμετοχής. Οι «παρθενικοί» πόντοι του στο ΝΒΑ σημειώθηκαν σε ματς κόντρα στους Νιου Γιορκ Νικς, δύο ημέρες αργότερα.

Ο φίλος των Λέικερς είχε δημοσιεύσει πριν ένα διάστημα στο Instagram μια φωτογραφία από εκείνη την εποχή, μαζί με τον Κόμπι Μπράιαντ, έξω από το The Forum.



Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Πυρκαγιές: Αποζημιώσεις «fast track» για τους πυρόπληκτους: Όλο το πακέτο που θα εγκριθεί στο υπουργικό συμβούλιο - Πώς θα δοθούν

Ντουμπάι: «Αποφυλακίστηκε» η πριγκίπισσα Λατίφα; - Δείτε φωτογραφία της από ταξίδι στην Ισλανδία


Πύρινος εφιάλτης: Ιστορίες και δάκρυα στα μέτωπα της τραγωδίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης