ΠΑΟΚ: Τακτική σε ρυθμούς τελικού

ΠΑΟΚ: Τακτική σε ρυθμούς τελικού

Η προπόνηση της Τρίτης (18/5) ήταν αφιερωμένη στο κομμάτι της τακτικής - Ο Πάμπλο Γκαρσία και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έχουν στρέψει την προσοχή τους στον τελικό του Σαββάτου (22/5)

paok_taktiki
Το μυαλό παικτών και τεχνικής ηγεσίας είναι στραμμένο στο ματς με τον Ολυμπιακό και τους τρόπους που θα δώσουν στον ΠΑΟΚ τη νίκη και τον τίτλο.

Μία γεμάτη μέρα στη Νέα Μεσημβρία - PAOK TV


«Ένα τελευταίο παιχνίδι. Ένα τρόπαιο. Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό και η αντίστροφη μέτρηση άρχισε…

Το Σάββατο ο Δικέφαλος επιστρέφει στο ΟΑΚΑ για να διεκδικήσει έναν τίτλο και να κλείσει τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Για να το πετύχει πρέπει να εμφανιστεί 100% συγκεντρωμένος για μια «μάχη», αναφέρει χαρακτηριστικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης ξεκίνησε με δρομικές ασκήσεις, ακολούθησε ένα παιχνίδι κατοχής και στη συνέχεια ανέλαβε δράση το τεχνικό επιτελείο κι έδειξε κομμάτια από την τακτική προσέγγιση του τελικού. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με οικογενειακό δίτερμα.

Κλείσιμο
Ο Άντριαν Περέιρα ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο κι έκανε θεραπεία.

Την Τετάρτη (19/5) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ μετά το τέλος της σημερινής (18/5) προπόνησης οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο γευμάτισαν όλοι μαζί μετά από πρωτοβουλία του αρχηγού της ομάδας, Αντρέ Βιεϊρίνια.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα 

Μαρινάκης στους παίκτες του Ολυμπιακού: «Θέλω πάθος και δύναμη για το νταμπλ»

Δείτε το νέο αυτοκίνητο του Ronaldo!

«Πακέτο» για πρωτάθλημα και Κύπελλο με 70 εκατ. ευρώ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης