Champions League: Οριστικά στο Πόρτο ο μεγάλος τελικός

Champions League: Οριστικά στο Πόρτο ο μεγάλος τελικός

Το ματς της 29ης του Μαΐου θα γίνει στην έδρα των «δράκων», όπου μάλιστα θα βρεθούν 12.000 οπαδοί, από 6.000 για καθεμιά από τις φιναλίστ

cha09
Το μεσημέρι της Πέμπτης έγινε οριστικά και αμετάκλητα γνωστό ότι το «Ντραγκάο» θα είναι το μέρος όπου οι Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι θα διεκδικήσουν για φέτος το τρόπαιο του Champions League στον μεγάλο αγγλικό «εμφύλιο» που έρχεται δυο χρόνια μετά το ματς της Τότεναμ με την Λίβερπουλ στην Μαδρίτη.



Η Πόλη έχασε για δεύτερη σερί σεζόν το παιχνίδι που θα κρίνει τον Πρωταθλητή Ευρώπης σε διασυλλογικό επίπεδο στην κορυφαία διοργάνωση. Το Λονδίνο και το «Γουέμπλεϊ» προσπάθησαν πάρα πολύ για να πάρουν το ματς και ν' αποφευχθεί το ταξίδι για τις αγγλικές ομάδες και τους οπαδούς των «μπλε» και των «πολιτών», όμως, το θέμα των περιορισμών λόγω της πανδημίας που ακόμα υφίσταται, δεν βοήθησε τους Βρετανούς.

Κάπως έτσι και με την Πορτογαλία να είναι ανοιχτή για το ταξίδι και των 2.000 ανθρώπων (UEFA, χορηγοί, συνεργάτες, Media, πρόεδροι Ομοσπονδιών) που θα έιναι προσκεκλημένοι και δεν χρειάζονται αναγκαστική 10ήμερη καραντίνα, το Πόρτο και το «Ντραγκάο» κέρδισαν τη «μάχη».

Το ματς της 29ης του Μαΐου θα γίνει στην έδρα των «δράκων», όπου μάλιστα θα βρεθούν 12.000 οπαδοί, από 6.000 για καθεμιά από τις φιναλίστ!

Κλείσιμο
Αυτοί δεν θα χρειαστεί με την επιστροφή τους στο Νησί ν' απομονωθούν, αφού η ιβηρική χώρα δεν είναι στην κόκκινη λίστα.

Πηγή: gazzetta

Ειδήσεις σήμερα: 

Βγήκαν φήμες ότι εμβολιάστηκε ο Μητροπολίτης Μόρφου και... εκνευρίστηκε

Τα επόμενα βήματα μετά τη δίωξη για βιασμό και τις δύο απόπειρες στον Πέτρο Φιλιππίδη

Θεμιστοκλέους (ΘΕΜΑ 104,6): Πιθανότατα από Σεπτέμβρη ο εμβολιασμός των παιδιών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης