Η αντίδραση των οπαδών ανά την Ευρώπηέπαιξε σημαντικό ρόλο στην «εξαφάνιση», μέσα σε δύο ημέρες, της European Super League.
Αργά χθες το βράδυ η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε πως αναβάλλονται τα σχέδιά της και σήμερα σύσσωμος ο ευρωπαϊκός Τύπος πανηγυρίζει για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, στην οποία έπαιξε σημαντικό ρόλο το κίνημα κατά των ισχυρών του ευρωπαϊκού/παγκόσμιου ποδοσφαίρου.
Γι' αυτό τον λόγο, οι περισσότερες εφημερίδες κάνουν λόγο για «νίκη των οπαδών», με τις ισπανικές εφημερίδες να στέκονται περισσότερο στα όσα έγιναν τις τελευταίες δύο ημέρες στην Αγγλία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.