ESL - Δημόσια συγγνώμη του ιδιοκτήτη της Λίβερπουλ σε παίκτες, Κλοπ και φιλάθλους: «Σας άκουσα»

ESL - Δημόσια συγγνώμη του ιδιοκτήτη της Λίβερπουλ σε παίκτες, Κλοπ και φιλάθλους: «Σας άκουσα»

«Είναι αυτονόητο, αλλά πρέπει να πούμε ότι το project που παρουσιάστηκε ποτέ δεν θα σταθεί χωρίς την υποστήριξη των οπαδών» ξεκαθάρισε ο Τζον Χένρι

liverpool_owner
Ο ιδιοκτήτης της Λίβερπουλ, Τζον Χένρι ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Γιούρκγεν Κλοπ, τους παίκτες και  τους φιλάθλους του συλλόγου για την «πρόθεση συμμετοχής» στη European Super League.

Οι Reds ήταν μεταξύ των «Big Six» της Premier League που είχαν επιβεβαιώσει την πρόθεσή τους την Κυριακή, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στις τάξεις των φιλάθλων.

Στη δήλωση μετάνοιας, που έκανε την Τετάρτη, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Θέλω να ζητήσω συγνώμη από όλους τους οπαδούς και τους υποστηρικτές της Λίβερπουλ για την αναστάτωση που προκάλεσα τις τελευταίες 48 ώρες.

Κλείσιμο


Είναι αυτονόητο, αλλά πρέπει να πούμε ότι το project που παρουσιάστηκε ποτέ δεν θα σταθεί χωρίς την υποστήριξη των οπαδών. Κατά τη διάρκεια αυτών των 48 ωρών ήσασταν πολύ ξεκάθαροι ότι δεν θα προχωρήσει. Σε ακούσαμε. Σας άκουσα.

Και θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον Γιούρκγεν, τον Μπίλι, τους παίκτες και όλους όσοι εργάζονται τόσο σκληρά στη Λίβερπουλ για να κάνουν τους φίλους μας περήφανους. Δεν έχουν καμία απολύτως ευθύνη για αυτήν την αναστάτωση. Ήταν οι πιο αναστατωμένοι και αυτό ήταν άδικο. Αυτό είναι που πονάει περισσότερο. Αγαπούν την ομάΔΑ σας και εργάζονται για να σας κάνουν να είστε περήφανοι κάθε μέρα

Γνωρίζω ότι ολόκληρη η ομάδα της Λίβερπουλ έχει την απαραίτητη εμπειρία, την ηγεσία και το πάθος για να ξαναχτίσει την εμπιστοσύνη γύρω της και να προχωρήσει μπροστά. Πάνω από μια δεκαετία πριν, όταν αναλάβαμε τις προκλήσεις που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο, ονειρευτήκαμε αυτό που ονειρευτήκατε. Και έχουμε εργαστεί σκληρά για να βελτιώσουμε τον σύλλογό σας. Η δουλειά μας δεν έχει ολοκληρωθεί. Και ελπίζω να καταλάβετε ότι ακόμα και όταν κάνουμε λάθη, προσπαθούμε να εργαστούμε προς όφελος του συλλόγου σας. Σε αυτήν την προσπάθεια σας απογοήτευσα.

Και πάλι, λυπάμαι και είμαι ο μόνος υπεύθυνος για την περιττή αρνητικότητα που προβλήθηκε τις τελευταίες δύο ημέρες για εμένα. Είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω. Και δείχνει τη δύναμη που έχουν οι φίλαθλοι σήμερα και σωστά θα συνεχίσουν να έχουν. Εάν υπάρχει ένα πράγμα που έχει δείξει σαφώς αυτή η φρικτή πανδημία, είναι πόσο σημαντικοί είναι οι οπαδοί για το άθλημά μας και για κάθε άθλημα».

Ειδήσεις σήμερα: 

«Σήμα κινδύνου» από τα λύματα: Πιθανή έκρηξη κρουσμάτων την άλλη βδομάδα

Αντιδράσεις ιεραρχών για την Ανάσταση στις 21.00 - Τι ζητάει η Εκκλησία της Κρήτης από την Κεραμέως

Δολοφονία Τζορτζ Φλόιντ: Ένοχος για φόνο ο πρώην αστυνομικός Ντέρεκ Σόβιν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης