Εκτός προπόνησης του Παναθηναϊκού ο Σένκεφελντ σήμερα, λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο, ενώ θα κάνει μαγνητική και δύσκολα θα προλάβει τον Παναιτωλικό
Την προσοχή τους στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον Παναιτωλικόέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, το απόγευμα της Δευτέρας, την επόμενη του πρώτου προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΠΑΣ.
Οι «πράσινοι» προπονήθηκαν σε δύο γκρουπ το πρωί της Παρασκευής. Όσοι αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα της Πέμπτης έκαναν αποθεραπεία. Το πρόγραμμα των υπολοίπων παικτών του Παναθηναϊκού περιελάμβανε προθέρμανση και ασκήσεις τακτικής.
Εκτός έμεινε ο Μπαρτ Σένκεφελντ λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο και ο Ολλανδός αμυντικός θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος. Ωστόσο, είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς κόντρα στον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο.
Παράλληλα, θεραπεία έκαναν οι Γιάννης Μπουζούκης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Ούφε Μπεκ και Αντόνιο Σαβιέρ.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!
Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, η ελληνική εταιρεία γιόρτασε με εργαζομένους, πελάτες και συνεργάτες τα Χριστούγεννα και τις εορτές του νέου έτους