Πρόεδρος Πάσος Φερέιρα: «Πρόταση Ολυμπιακού Ρέαμπτσιουκ, καμία συμφωνία με κάποια ομάδα»

Πρόεδρος Πάσος Φερέιρα: «Πρόταση Ολυμπιακού Ρέαμπτσιουκ, καμία συμφωνία με κάποια ομάδα»

Ο πρόεδρος της Πάσος Φερέιρα, Πάουλο Μενέσες, μίλησε ανοιχτά για την υπόθεση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, επιβεβαίωσε την πρόταση του Ολυμπιακού και στάθηκε και στο θέμα Πόρτο!

reampciuk
Μιλώντας στο δίκτυο Renascença ο Μενέσες δήλωσε αρχικά για την περίπτωση Ρέαμπτσιουκ: «Η Πάσος Φερέιρα έχει δεχθεί πρόταση από τον Ολυμπιακό και σε πλήρη συνάρτηση με τις υποχρεώσεις μας έπρεπε να ενημερώσουμε την Πόρτο για το δικαίωμα επαναγοράς που έχει. Η τρίτη εμπλεκόμενη ομάδα μας ενημέρωσε ότι θα ήθελε να εξασκήσει το δικαίωμα της πρώτης άρνησης (να μην δεχθεί δηλαδή την παραχώρηση του παίκτη). Σε αυτήν τη φάση δεν έχουμε κάνει κανένα νέο συμβόλαιο με κανέναν και ούτε ο αθλητής μας έχει επικοινωνήσει την απόφασή του, που είναι πολύ βασική. Ανάλογα με το τι θα αποφασίσει εκείνος θα πρέπει να συμφωνήσουμε και μαζί του. Το εάν θα φύγει ή εάν θα μείνει θα πρέπει να αποφασιστεί σύντομα. Εάν θα θέλαμε τον παίκτη ως το τέλος της σεζόν; Φυσικά και για αυτό περιμένουμε και από τον παίκτη να ξεκαθαρίσει την κατάσταση από μέρους του».

Όσο για τα στοιχεία των ποσοστών του παίκτη; Στο ρεπορτάζ τονίζεται πως οι δύο ομάδες έχουν από 50% (σε άλλα ρεπορτάζ αναφέρεται ένα 20% του Ντέκο) και ότι η ρήτρα της Πόρτο της επιτρέπει να αγοράσει το 40% από τα δικαιώματα που έχει η Πάσος.

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα: 

Ολυμπιακός: Τρίτη εκτός έδρας «εκατοστάρα», ισοφάρισε το ρεκόρ του μακριά από το ΣΕΦ

Euroleague: Νίκη-θρίλερ για την Μπασκόνια, 71-70 τη Βαλένθια

Premier League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουλβς 1-0: Με λυτρωτή Ράσφορντ βλέπει κορυφή - Δείτε το γκολ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης