Βόβορας: «Ένα ακόμη πλέι μέικερ θα μας έκανε καλύτερους, αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές»

Βόβορας: «Ένα ακόμη πλέι μέικερ θα μας έκανε καλύτερους, αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές»

Ο Γιώργος Βόβορας μίλησε για πολλά και ενδιαφέροντα μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή, λέγοντας ότι κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν καλύτερος ο Παναθηναϊκός με έναν ακόμη πλέι μέικερ ωστόσο θα πρέπει να επικρατεί και ο ρεαλισμός, σχολίασε την πτώση του Φόστερ αλλά και την κατάσταση του Όγκουστ

vovoras_diloseis
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μιλώντας αρχικά για το παιχνίδι, σχολίασε χαρακτηριστικά: «Είχαμε δύο διαφορετικά παιχνίδια. Το πρώτο παιχνίδι ήταν All Star Game και το δεύτερο παιχνίδι ήταν ένα παιχνίδι που δεχθήκαμε 25 πόντους και αυτός είναι ο μόνος δρόμος για να μπορέσει αυτή η ομάδα να αγωνίζεται. Καλή επιτυχία και καλή δύναμη στον Ηρακλή και στον κόουτς Καλύβα. Μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στο οποίο πρέπει από αύριο να συγκεντρωθούμε σε αυτό».

Για τον Ερυθρό Αστέρα: «Είναι ένα τελείως διαφορετικό ματς. Ο Ερυθρός θα δώσει το 100%. Έρχονται από συνεχόμενες ήττες. Εμείς για να πάρουμε την νίκη θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 35 λεπτά τουλάχιστον. Αλλιώς δεν θα τα καταφέρουμε. Θα πρέπει να έχουμε ελάχιστα νεκρά διαστήματα. Αυτή είναι η Ευρωλίγκα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Μας λείπουν λεπτομέρειες και δουλεύουμε γι' αυτό».

Για την κατάσταση του Όγκουστ: «Ο Ζακ ξεκινήσει να ενσωματώνεται αλλά ακόμα δεν είναι έτοιμος. Θα μπει όταν είναι 100% έτοιμος. Έχει κάνει ελάχιστες προπονήσεις. Πρέπει να βρει ρυθμό για να μπει. Παίζει με την αθλητικότητα και την ενέργειά του. Ακόμα δεν είναι έτοιμος».

Για την πτώση που παρουσιάζει ο Φόστερ: «Στο παιχνίδι με την Μακάμπι ήταν εκεί. Συγκεντρωμένος. Αυτό που μας λείπει είναι η σταθερότητα. Έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα από μια ομάδα σε άλλη και θέλει δουλειά αλλά αυτή τη στιγμή είμαι ξεκάθαρος. Παιδιά όπως ο Καλαϊτζάκης που μπαίνει μέσα και παίζει στο 100% είναι παιδιά που θα συνεχίσουν».

Για την απουσία κλασικού playmaker και το αν θα ήταν καλύτερος ο Παναθηναϊκός μετά και την εξαιρετική κατάσταση του Νέντοβιτς: «Πόσα point guard υπάρχουν που είναι καθαρά; Ο Σαντ-Ρος έχει 4 ασίστ με λιγότερο από 2 λάθη και είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Και για την άμυνά του. Από τους καλύτερους μας παίκτες. Ο Σέλβιν προερχόταν από αποχή αλλά έχει την νοοτροπία που θέλουμε. Και ένα καθαρό playmaker θα μας έκανε καλύτερους, αλλά να είμαστε ρεαλιστές και να δουλεύεις με το υλικό που έχεις. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βελτιώσουμε τους παίκτες μας και την ομάδα μας».

Για τον Μακ που έδειξε να τραυματίζεται: «Δεν ξέρουμε κάτι ακόμα, ελπίζουμε να μην είναι κάτι».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Άννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή: «Φωτιά» στο Σαββατόβραδο και... ανακωχή με ένα φιλί στο στόμα - Βίντεο

Τραγωδία στην Ευρυτανία: «Πυροβόλησα και μετά δεν μου απαντούσε στον ασύρματο!»

Κορωνοϊός: «Ώρα ελπίδας» για το τέλος της COVID-19 - Οι πρώτοι εμβολιασμοί σήμερα στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης