Στον τρόπο που αποχώρησε ο Γιώργος Δώνης από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ αναφέρονται ισραηλινά ΜΜΕ.
Όπως σημειώνεται σε σχετικά δημοσιεύματα, ο Έλληνας τεχνικός απέφυγε να χαιρετήσει τους παίκτες μετά την απόφαση ν’ απομακρυνθεί.
Εξάλλου οι σχέσεις του με τους ποδοσφαιριστές φέρονταν να έχουν φτάσει σε οριακό σημείο, με κάποιους εξ αυτών να δηλώνουν πώς επρόκειτο για τον χειρότερο προπονητή που είχαν ποτέ.
Πάντως, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, οι συνεργάτες του Δώνη, σε αντίθεση με τον ίδιο, πήγαν για τελευταία φορά στο προπονητικό κέντρο της ομάδας πριν αποχωρήσουν.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.