Μπακογιάννης: «Πολύ καλή διάθεση από τον Γιαννακόπουλο»

Μπακογιάννης: «Πολύ καλή διάθεση από τον Γιαννακόπουλο»

Αισιόδοξα μηνύματα άφησε στον Δήμαρχο Αθηναίων η συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

094816
Σε πολύ θετικό κλίμα ήταν η συνάντηση που είχε την Παρασκευή με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο σχετικά με το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Παναθηναϊκού σε όμορο οικόπεδο σε αυτό της Διπλής Ανάπλασης ο Κώστας Μπακογιάννης. Ο Δήμαρχος Αθηναίων παρουσιάστηκε αισιόδοξος για το όλο πρότζεκτ και τόνισε πως δεν θα πρέπει να χαθεί χρόνος.

«Προχωράμε σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματά μας. Η Διπλή Ανάπλαση είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό έργο όχι μόνο για την πόλη της Αθήνας, αλλά και για την οικογένεια του Παναθηναϊκού. Είναι ένα έργο που μπορεί να προσφέρει πολλές θέσεις εργασίας γιατί είναι ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα, το οποίο όχι μόνο θα μας επιτρέψει ξανακερδίσουμε ελεύθερο χώρο πρασίνου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, αλλά ταυτόχρονα θα μας επιτρέψει να βάλουμε στον επιταχυντή την ευρύτερη περιοχή του Βοτανικού, μία περιοχή ξεχασμένη για πάρα πολλά χρόνια», ανέφερε αρχικά ο Κώστας Μπακογιάννης στο Open.


«Εμείς προχωράμε σύμφωνα με το μνημόνιο συνεργασίας που έχουμε υπογράψει. Συγκρατώ την πολύ καλή διάθεση του κ.Γιαννακόπουλου, ο οποίος συμφώνησε να συμμετάσχει σε μία ομάδα εργασίας για το γήπεδο μπάσκετ. Είναι ένα έργο εξαιρετικά δύσκολο, σύνθετο, όλοι το ξέρουμε, προσωπικά είμαι αισιόδοξος», πρόσθεσε.

Όσο για τις εμπορικές χρήσεις είπε: «Έχουν αποτυπωθεί όλα στο μνημόνιο που έχει υπογραφεί από όλους τους φορείς της Διπλής Ανάπλασης κι αυτό είναι το σημαντικό, ότι πρόκειται για μία συλλογική προσπάθεια, υπάρχει ένας κοινός στόχος, καθένας αναλάβει ξεκάθαρα έχει τις ευθύνες του. Αυτές οι ευθύνες έχουν περιγραφεί, οπότε τώρα πρέπει να μη χάσουμε καθόλου χρόνο, να προχωρήσουμε άμεσα, ώστε να έχουμε πετύχει τη δημοπράτηση του γηπέδου όσο γίνεται νωρίτερα και σίγουρα εντός του χρονοδιαγράμματος».

Πηγή  https://www.sport-fm.gr/
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης