Το τζάμπολ της επόμενης σεζόν δεν πρόκειται να γίνει πριν από τον Ιανουάριο του 2021 - Με τοΝΒΑ να επιλέγει μία σημαδιακή ημερομηνία
Η μυρωδιά των πούρων και της σαμπάνιας που πότισε τα αποδυτήρια στο Ορλάντο, δεν έχει εξατμιστεί ακόμη. Και η κουβέντα για την επόμενη σεζόν του ΝΒΑ έχει ήδη αρχίσει.
Εδώ και μερικά 24ωρα οιΛος Άντζελες Λέικερς είναι οι νέοι πρωταθλητές. Στη «φούσκα» του Ορλάντο.
Πότε, ωστόσο, θα ξεκινήσει η επόμενη σεζόν; Σύμφωνα με το Athletic αυτό αποκλείεται να γίνει πριν από το 2021.
Μόλις μπει το νέο έτος, τον Ιανουάριο, θα έχουμε και το νέο τζάμπολ. Ακόμη οι κανόνες της νέας σεζόν δεν έχουν γίνει γνωστοί. Αλίμονο είναι νωρίς ακόμη.
Κανείς δεν γνωρίζει αν η νέα σεζόν θα έχει 82 αγώνες ή λιγότερους. Ούτε αν θα διαθέτει τα πλέι οφ όπως τα γνωρίζουμε.
Αυτό που είναι γνωστό, είναι πως η πιθανότερη ημερομηνία έναρξης είναι μία ιστορική ημέρα. Στις 18 Ιανουαρίου του 2021 θα γιορταστεί η ημέρα του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ. Με το τζάμπολ του ΝΒΑ!
Το επόμενο διάστημα είναι βέβαιο πως το ΝΒΑ θα απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα. Πρώτα, όμως, θα πρέπει να διευθετήσει το θέμα με τη συλλογική σύμβαση, η οποία πρέπει να αλλάξει λόγω της πανδημίας.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.