Ολυμπιακός: Προς Σάββατο ο αγώνας με Μακάμπι λόγω απεργίας, σκέψεις για αλλαγή ώρας με Αρμάνι

Ολυμπιακός: Προς Σάββατο ο αγώνας με Μακάμπι λόγω απεργίας, σκέψεις για αλλαγή ώρας με Αρμάνι

Η απεργία που έχει ανακοινωθεί για την Πέμπτη (15/10) δημιουργεί πρόβλημα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μακάμπι, με την πιθανότητα να αλλάξει ημέρα να είναι υπαρκτή - Αλλαγή ώρας ίσως να γίνει και στο παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο (14/10)

osfp_macabi
Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, που είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 16/10) βρίσκεται σε κίνδυνο λόγω της πανελλαδικής απεργίας που έχει ανακοινωθεί για την προηγούμενη ημέρα. Λόγω της απεργίας, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου δεν μπορεί να προσγειωθεί πριν τις 12 τα μεσάνυχτα. Οι τρεις πλευρές (Ολυμπιακός, Μακάμπι, Euroleague) ψάχνουν τρόπο να λύσουν το θέμα και δεν θα πρέπει να αποκλείουμε να μετατεθεί το ματς κατά μια ημέρα και να διεξαχθεί το Σαββάτο (17/10).

Παρόμοιο πρόβλημα θα αντιμετωπίσει και η Αρμάνι Μιλάνο η οποία δεν θα μπορεί να απογειωθεί, μετά τα μεσάνυχτα, παρά το γεγονός ότι θα φτάσει στην χώρα μας σήμερα με πτήση τσάρτερ, για τον αυριανό αγώνα της 3ης αγωνιστικής.

Λύση προσπαθούν να βρουν και σε αυτό το θέμα που έχει προκύψει με το ένα ενδεχόμενο να λέει πως το παιχνίδι θα γίνει δύο ώρες νωρίτερα και θα μετατεθεί στις 19:00, ώστε να προλάβουν οι Ιταλοί να φύγουν, ενώ η άλλη περίπτωση είναι να μείνουν όλη την Πέμπτη εδώ και να πετάξουν μετά τα μεσάνυχτα και την λήξη της απεργίας.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακος: Μετά τις 10 Ιανουαρίου το ντέρμπι

Βενγκέρ: Ακατανόητος θεσμός... να απαλλαγούμε από το Nations League

VAR: Πώς λειτουργεί η τριδιάστατη γραμμή που δείχνει το οφσάιντ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης