Βανέσα Μπράιαντ: «Μακάρι να το έβλεπε ο Κόμπι κι η Τζίτζι»
Η Βανέσα Μπράιαντ συνεχάρη τους Λέικερς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος χωρίς να ξεχάσει τα δύο αγαπημένα της πρόσωπα
Οι «λιμνάνθρωποι» κατέκτησαν το 17ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους και ολοκλήρωσαν την σεζόν με τον καλύτερο τρόπο.
Η Βανέσα Μπράιαντ με ανάρτηση που έκανε έδωσε συγχαρητήρια στους Λέικερς, στον GM της ομάδας Ρομπ Πελίνκα με τον οποίον τους συνδέουν πολλά αφού εκτός από ατζέντης του Κόμπι ήταν και νονός της Τζίτζι.
Η ανάρτηση ανέφερε, «Συγχαρητήρια θείε Π. Συγχαρητήρια Λέικερς. Ο Κόμπι είχε δίκιο. Μακάρι ο Κόμπι και η Τζίτζι να ήταν εδώ για να το δουν».
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.