Παναθηναϊκός: Εξετάζει σοβαρά την λύση του Λάζλο Μπόλονι για τη θέση του προπονητή

Παναθηναϊκός: Εξετάζει σοβαρά την λύση του Λάζλο Μπόλονι για τη θέση του προπονητή

Ο Παναθηναϊκός έχει ψηλά στην λίστα των υποψηφίων προπονητών, τον 67χρονο Ρουμάνο, που έχει θητεύσει στον ΠΑΟΚ και μέχρι πρότινος εργαζόταν στην Γάνδη

lazlo-boloni
Έναν προπονητή με τεράστια εμπειρία στους πάγκους θέλει να φέρει ο Παναθηναϊκός ως αντικαταστάτη του Ντάνι Πογιάτος. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, το «τριφύλλι» έχει ξεχωρίσει και προχωρά την περίπτωση του Λάζλο Μπόλον, του 67χρονου Ρουμάνου τεχνικού, ο οποίος έχει εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς την σεζόν 2011-2012 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ.

Ο Μπόλονι που μέχρι πρότινος εργαζόταν στην Γάνδη, έχει προπονήσει με επιτυχία σημαντικές ομάδες, όπως η Σπόρτινγκ Λισαβώνας και η Σταντάρ Λιέγης ενώ αναγέννησε την Ανβέρπ την προηγούμενη τριετία!

Αυτή την ώρα έχει ισχυρό προβάδισμα, ωστόσο, υπάρχει ακόμη μία περίπτωση από το εξωτερικό που εξετάζουν στο «πράσινο στρατόπεδο» ενώ πάντα στο κάδρο είναι και ο Γιάννης Αναστασίου, έχοντας χάσει ξεκάθαρα έδαφος!

Who is who

Ο Λάζλο Μπόλονι ήταν ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές του ρουμανικού ποδοσφαίρου, έχοντας 102 διεθνείς συμμετοχές από 1975 μέχρι το 1988!

Η πρώτη του δουλειά στην προπονητική ήταν το 1994 στην Νανσί. Έμεινε για έξι χρόνια στην Γαλλία, πριν αναλάβει την εθνική ομάδα της χώρας για μια χρονιά(2000-2001). Από το 2001 μέχρι το 2003 ήταν στον πάγκο της Σπόρτινγκ Λισαβώνας, όπου κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα και το παρθενικό του Κύπελλο! Επέστρεψε το 2003 στην Γαλλία για την Ρεν, στην οποία έμεινε τρία χρόνια.

Μετά από ένα σύντομο πέρασμα στην Αλ Τζαζίρα, το 2008 ανέλαβε την Σταντάρ Λιέγης. Το 2009 οδήγησε τον σύλλογο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ακολούθησε η Αλ Ουάχντα, η Λανς, ο ΠΑΟΚ, μια τριετία στην Αλ Κορ ενώ το 2017 πήγε στην Αντβέρπ, την οποία έβγαλε από την αφάνεια και την έφερε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Τελευταία του δουλειά ήταν στην Γάνδη.

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Χρυσή Αυγή: Τέλος εποχής - Στη φυλακή η πάνω πλατεία

Ισχυρός σεισμός 5,1 Ρίχτερ στην Κρήτη

Ίος: Η επένδυση που φιλοδοξεί να αλλάξει την εικόνα του πανέμορφου νησιού των Κυκλάδων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης