Πατρίς Εβρά: Η γυναίκα του πρώην άσου της Γιουνάιτεντ έμαθε για την ερωμένη του... από τα social media!

Πατρίς Εβρά: Η γυναίκα του πρώην άσου της Γιουνάιτεντ έμαθε για την ερωμένη του... από τα social media!

O Γάλλος ποδοσφαιριστής με την «άτακτη» ζωή εγκατέλειψε μετά από 25χρόνια την 39χρονη σύζυγό του, λέγοντας ότι πάει δήθεν επαγγελματικό ταξίδι

1evra-scandal-arthro
Μετά από μια σχέση ζωής που κράτησε 25 ολόκληρα χρόνια, η σύζυγος του Πατρίς Εβρά ανακάλυψε ότι o πρώην άσος της Γιουνάιτεντ βρήκε νέα φιλενάδα όταν εκείνη πόσταρε φωτογραφίες στο Instagram από το οικογενειακό τους σπίτι.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η 39χρονη Σάντρα Εβρά, που ήταν ζευγάρι με τον Πατρίς από τα χρόνια του Γυμνασίου όπου φοιτούσαν μαζί στο Παρίσι, είδε τον κόσμο της διαλύεται τον περασμένο Ιανουάριο, όταν ο Εβρά έφυγε για ολιγοήμερο ταξίδι στο Λονδίνο. Η Σάντρα είπε στη Sun ότι είχε να δει τον σύζυγό της από τον περασμένο Ιανουάριο, όταν εκείνος έφυγε από το Παρίσι και πήγε στο δεύτερο σπίτι της οικογένειας στο Μπάτερσι, δήθεν για «δουλειά». Μερικές εβδομάδες αργότερα, στις 4 Μαρτίου, ο ποδοσφαιριστής κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

sandraa
Ο Πατρίς και η Σάντρα Εβρά


Η Σάντρα, που έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον παλαίμαχο άσο, έμαθε ότι ο Εβρά είχε ερωμένη όταν η 25χρονη Μαργκό Αλεξάντρα από τη Δανία, μοντέλο στο επάγγελμα, πόσταρε στο Instagram φωτογραφίες από το σπίτι τους στη Βρετανία. Λίγες μέρες αργότερα, ο δικηγόρος του συζύγου της επικοινώνησε μαζί της για να την ενημερώσει για την αίτηση διαζυγίου. 

«Δεν είχε καν το κουράγιο να μου το πει ο ίδιος... Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου. Ήμουν συντετριμμένη, απελπισμένη. Απέμεινα να προσπαθώ να πληρώσω μόνη μου τις πιστωτικές μου κάρτες και το λογαριασμό του Netflix. Μου πήρε πολύ καιρό να συνειδητοποιήσω ποιος πραγματικά είναι... Έχει εξελιχθεί σε ύπουλο τρωκτικό».

margo
Κλείσιμο


Όπως εξήγησε η Σάντρα στην εφημερίδα, μετά τις υπέροχες χριστουγεννιάτικες διακοπές που πέρασαν μαζί στις Μαλδίβες, κατά τις οποίες ο ίδιος ήταν τρυφερός και περιποιητικός, ο Πατρίς έφυγε από το Παρίσι δύο ημέρες μετά την επιστροφή τους και δεν απαντούσε στις κλήσεις της για εβδομάδες ολόκληρες. Η ίδια πιστεύει πλέον ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της «ήξερε πολύ καλά τι έκανε» καταθέτοντας αίτηση διαζυγίου όσο εκείνη ήταν στο Παρίσι, αφού αν ήταν στην Αγγλία υποστηρίζει ότι «θα μπορούσε να διεκδικήσει περισσότερα χρήματα».

Σύμφωνα με όσα είπε στη Sun η Σάντρα Εβρά, στα 19 της αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη μόρφωσή της, την οικογένεια και τους φίλους της και να ακολουθήσει τον Πατρίς στο Μονακό, όταν εκείνος υπέγραψε συμβόλαιο. Η ίδια δεν επιδίωξε να βρει ποτέ δουλειά, γιατί ο σύζυγός της έβρισκε την ιδέα «ντροπιαστική».

sandra-1
Η Σάντρα Εβρά με τα δυο παιδιά του πρώην ζευγαριού


Το 2006, η Σάντρα ακολούθησε τον σύζυγό της στο Τσέσαϊρ, στήνοντας το σπιτικό τους στο Άλντερλεϊ Ριτς, προτου μετακομίσουν στο Μάντσεστερ.

Η 39χρονη ανακάλυψε πρώτη φορά ότι ο Πατρίς την απατούσε τρία χρόνια μετά τον γάμο τους το 2010, όταν διέρρευσαν φωτογραφίες που τον έδειχναν να φιλάει την Ντανιέλ Σιλβέστερ σε ένα ξενοδοχείο στο Μάντσεστερ. Και τον Φεβρουάριο του 2013 όμως, ο Εβρά κατηγορήθηκε ότι απάτησε ξανά τη σύζυγό του με το μοντέλο του Playboy, Κάρλα Χάου.

Δείτε φωτογραφίες της Κάρλα Χάου:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Not long now until my surgery with @dr._aslani 🥼 👨‍⚕️ can’t wait 💕 stay tuned 🎥 for my #aslanified journey 💕

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carla Howe (@carlahoweofficial) στις




Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

🇪🇸🏖😀

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carla Howe (@carlahoweofficial) στις


Όπως εξηγεί η Σάντρα, μετά τον χωρισμό της από τον Πατρίς έχει βρεθεί σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση. Χαρακτηριστικά αναφέρει περιστατικά κατά τα οποία η πιστωτική της καρτα δεν έγινε δεκτή από ένα εστιατόριο που πήγε να φάει, αλλά και από ένα σούπερ μάρκετ που πήγε να ψωνίσει. Σύμφωνα με τη Sun, το πρώην ζευγάρι είχε κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς, με τη Σάντρα να χειρίζεται τα λογιστικά και τις επενδύσεις της περιουσίας τους, που περιλαμβάνει σπίτια σε διάφορες περιοχές του κόσμου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Best western @katherineboyle_photography @gracemariaellington @premiermodels

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Margaux Alexandra (@margauxalexandra) στις



Τα δύο παιδιά του ζευγαριού, ο 15χρονος Λένι και η 8χρονη Μαόνα ζουν με τη μητέρα τους στο Παρίσι.

Τον περασμένο Ιούλιο, ο Εβρά φωτογραφήθηκε να φιλιέται δημοσίως στο Λονδίνο με την νέα του 25χρονη αγαπημένη σε δρόμο του Λονδίνου. Το μοντέλο από τη Δανία είχε ποστάρει στο Instagram της φωτογραφίες από το γυμναστήριο του σπιτιού του Εβρά!


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

True sunday outfit... minus the boots 🤍@katherineboyle_photography @gracemariaellington @nakedwolfe

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Margaux Alexandra (@margauxalexandra) στις



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

A few years back for @playboy shot by the one and only @arcadehymn

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Margaux Alexandra (@margauxalexandra) στις




Ειδήσεις σήμερα: 

Στη Μύκονο η λύση για το διπλό φονικό στο Λουτράκι;

«Χτυπάει» κακοκαιρία από το απόγευμα

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Στο νήμα Τατάρ-Ακιντζί, σε αναμμένα κάρβουνα ο Ερντογάν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης