Η χήρα του Κόμπι Μπράιαντ διεκδικεί εκατομμύρια δολάρια από την εταιρεία ελικοπτέρων και τον νεκρό πιλότο

Η χήρα του Κόμπι Μπράιαντ διεκδικεί εκατομμύρια δολάρια από την εταιρεία ελικοπτέρων και τον νεκρό πιλότο

Η Βανέσα Μπράιαντ διεκδικεί διαφυγόντα κέρδη εξαιτίας του πρόωρου θανάτου του συζύγου της

Vanessa-Bryant
Στις αίθουσες των δικαστηρίων, όπου θα διευθετηθεί το θέμα των αποζημιώσεων μεταφέρεται το δράμα της οικογένειας του Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του, μαζί με την κόρη του, σε πτώση ελικοπτέρου.

Η σύζυγος του Kobe, Vanessa Bryant, διεκδικεί εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια για την αδικαιολόγητη, όπως χαρακτηρίζει στην αγωγή της, πτώση θανάτου. Η αγωγή αποζημίωσης απευθεύνεται εναντίον της εταιρείας ελικοπτέρων, αλλά και της περιουσίας του ενός πιλότου που εμπλέκεται στη θανατηφόρα συντριβή του Ιανουαρίου.

Η Βανέσα Μπράιαντ υπέβαλε μήνυση τον Φεβρουάριο, κατηγορώντας τον πιλότο Άρα Ζομπάγιαν - ο οποίος πέθανε μαζί με τον Κόμπε και την κόρη του - για την αποτυχία λήψης και εκτίμησης των δεδομένων αναφορικά με τις άσχημες καιρικές συνθήκες στην περιοχή που θα πετούσαν, πριν από την απογείωση, καθώς και για την αποτυχία ακύρωσης της πτήσης όταν έμαθε για τις κακές καιρικές συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης της ομίχλης.

Η Vanessa ισχυρίστηκε ότι δικαιούται εκατοντάδες εκατομμύρια μελλοντικά χαμένα κέρδη ως αποτέλεσμα του πρόωρου θανάτου του συζύγου της, ο οποίος ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχουν αγωνιστεί στους Λέικερς και γενικότερα στο NBA.

«Ως αποτέλεσμα των θανάτων του Kobe Bryant και της GB, η Vanessa Bryant επιδιώκει οικονομικές αποζημιώσεις, μη οικονομικές ζημίες, τόκους προκαταβολής, τιμωρητικές αποζημιώσεις και άλλη ανακούφιση, όπως το Δικαστήριο κρίνει δίκαιο και σωστό», αναφέρουν έγγραφα δικαστηρίου που κατατέθηκαν στην υπόθεση.

Eιδήσεις σήμερα

ΗΠΑ: Παραιτήθηκε ο αρχηγός της αστυνομίας στο Πόρτλαντ - Για πρώτη φορά αφροαμερικανός στη θέση του

Γερμανία: Επιζήμια για το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ η απόσυρση των αμερικανικών στρατευμάτων

Αυστρία: Αυξήση των κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού τις τελευταίες τρεις ημέρες


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης