«Πάγωσαν» οι θεατές σε τοπικό στην Αιτωλοακαρνανία: Παίκτης κατέρρευσε στο γήπεδο
«Πάγωσε» το αίμα όλων όσων παρακολουθούσαν την τοπική αναμέτρηση Αναγέννηση Ρίγανης – Α.Ο. Ελαιοφύτου, στην Αιτωλοακαρνανία, όταν είδαν ποδοσφαιριστή να χάνει τις αισθήσεις του και να καταρρέει στον αγωνιστικό χώρο
Σοβαρό τραυματισμό στον αυχένα υπέστη ο ποδοσφαιριστής του Α.Ο. Ελαιοφύτου, Θάνος Τσιρογιάννης, με αποτέλεσμα να πέσει στον αγωνιστικό χώρο και να χάσει τις αισθήσεις του. Απαντες στο γήπεδο αντιλήφθηκαν την σοβαρότητα του τραυματισμού κι έσπευσαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν ανταποκρινόταν μέχρι που κατέφθασε το ασθενοφόρο που είχαν καλέσει οι παράγοντες. Στη συνέχεια, διεκομίσθη στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις. Ο Θάνος Τσιρογιάννης τελικά ξεπέρασε τον κίνδυνο, είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται στο σπίτι του για αυστηρή πενταήμερη ακινησία μετά από εντολή γιατρών.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.