Κορωνοϊός - Εθνική ομάδα: «Καθαρά» τα τεστ των διεθνών
Οι διεθνείς παίκτες υποβλήθηκαν σε τεστ κορωνοϊού πριν αναχωρήσουν για τη Σλοβενία, την οποία θα αντιμετωπίσουν στην 1η αγωνιστική του Nations League
Ευχάριστα τα νέα για την Εθνική ομάδα με τα τεστ που υποβλήθηκαν οι διεθνείς για κορωνοϊόνα βγαίνουν αρνητικά και ο Τζον Φαν’τ Σχιπ να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του για το εκτός έδρας ματς με τη Σλοβενία.
Επιστροφή στην δράση για την Εθνική ομάδα, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να φιλοξενείται από τη Σλοβενία για την 1η αγωνιστική του Nations League.
Οι διεθνείς πριν την αναχώρηση την Τετάρτη το μεσημέρι (12:00) για τη Σλοβενία υποβλήθηκαν σε τεστ κορωνοϊού, τα οποία όλα ήταν αρνητικά. Έτσι ο Τζον Φαν’τ Σχιπ θα έχει όλους τους διεθνείς στη διάθεσή του, καθώς δεν υπάρχει και κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.
Η πραγματική ανανέωση ξεκινά εκεί όπου σώμα και μυαλό κάνουν reset, φορτίζουν μπαταρίες και ξαναβρίσκουν τον ρυθμό τους. Και κάπως έτσι, οι χειμερινές εκπτώσεις της Dunlopillo αποκτούν ξαφνικά νόημα, πολύ πιο ουσιαστικό από μια απλή αγορά.