Στο «κόκκινο» βρίσκεται η Λέσβος, καθώς τον Αύγουστο εντοπίστηκαν 104 κρούσματα. Τα 58 από αυτά, μάλιστα, επιβεβαιώθηκαν μέσα στην τελευταία εβδομάδα.
Ακολουθούν η Πάρος, η Αντίπαρος και η Μύκονος. Έκτακτα μέτρα εφαρμόζονται επίσης στη Ζάκυνθο, τη Χαλκιδική και τα Χανιά, ενώ από τα ξημερώματα της Τρίτης σε ειδικό καθεστώς εισήλθε και το Ηράκλειο.
Στις περιοχές, όπου έχουν ενεργοποιηθεί περιοριστικά μέτρα, έχουν ανασταλεί όλες οι εκδηλώσεις, ενώ σε εστιατόρια και μπαρ εκτός από το περιορισμένο ωράριο, ο μέγιστος αριθμός ατόμων ανά τραπέζι είναι τα τέσσερα άτομα.
25 χρόνια IKEA στην Ελλάδα. 25 χρόνια ζωής στο σπίτι. Οι χώροι και οι ανάγκες άλλαξαν, οι άνθρωποι πέρασαν σε διαφορετικές φάσεις ζωής και η IKEA μεγάλωσε μαζί τους, κρατώντας όμως ζωντανή την ίδια, θαυμάσια ιδέα: ποιοτικό και λειτουργικό design για όλους, για τη ζωή όπως είναι σήμερα, αλλά και όπως θα είναι αύριο.