Για προχωρημένες επαφές ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μπεσίκτας για την πώληση του Τσούμπα Άκπομ στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης κάνει λόγο το Sky Sports.
Η πληροφορία του αγγλικού μέσου ενημέρωσης επιβεβαιώνεται, καθώς οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν αρχίσει εδώ και καιρό και λέγεται πως το deal είναι προ των πυλών για ένα ποσό της τάξεως των 2,5 εκατ. ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Μπεσίκτας είναι εκ των υποψηφίων αντιπάλων του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League, όπως και η Ραπίντ Βιέννης από την οποία οι Θεσσαλονικείς αποκτούν τον Στέφαν Σβαμπ.
Εφόσον ολοκληρωθεί η πώληση του 24χρονου άσου, ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την απόκτηση ενός σέντερ φορ για να πλαισιώσει στη γραμμή κρούσης τον Κάρολ Σφιντέρσκι. Ο Άκπομ είχε φέτος 10 γκολ και 3 ασίστ σε 43 συμμετοχές.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»