Άρης: Προς παραμονή ο Κουέστα, προς αποχώρηση ο Τόνσο

Άρης: Προς παραμονή ο Κουέστα, προς αποχώρηση ο Τόνσο

Ο Χουλιάν Κουέστα είναι πολύ πιθανό να παραμείνει στον Άρη (τουλάχιστον) μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, σε αντίθεση με τον Μάρτιν Τόνσο ο οποίος απέρριψε την πρόταση των «κίτρινων» και αποχωρεί άμεσα

kouesta
Από το πρωί γίνονται διαδοχικές συζητήσεις μεταξύ του ποδοσφαιρικού διευθυντή της ΠΑΕ Άρης, Άγγελου Χαριστέα, με τον Χουλιάν Κουέστα. Κάποια στιγμή η απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών φαινόταν αγεφύρωτη, πλέον όμως βρέθηκε σημείο επαφής και εκτός απροόπτου ο Ισπανός τερματοφύλακας θα είναι στη διάθεση του Μίκαελ Ένινγκ στους έξι αγώνες που απομένουν για τα Playoffs του Πρωταθλήματος. Αυτή τη στιγμή «τρέχει» η γραφειοκρατική διαδικασία για τις υπογραφές επέκτασης των συμβολαίων και για τον μήνα Ιούλιο.

Αρνητικός στην προοπτική παραμονής μέχρι το τέλος της χρονιάς εμφανίστηκε και ο Μάρτιν Τόνσο. Ο Αργεντίνος αποφάσισε προτίμησε να ρίξει πρόωρα τους τίτλους τέλους στην καριέρα του στους «κίτρινους» γνωρίζοντας προφανώς ότι δεν υπάρχει πρόθεση επέκτασης της συνεργασίας μαζί του από την ΠΑΕ Άρης.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Με Αντετοκούνμπο τα 100 καλύτερα καρφώματα της σεζόν στο ΝΒΑ - Δείτε το βίντεο

Τέλος και ο Ντατόμε από τη Φενέρμπαχτσε 

Ο Ολυμπιακός αποδέσμευσε Μπόλντγουϊν, Πολ, Μπάικς και Χαπ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης