Άρης: Όλο και πιο κοντά ο Ματέο Γκαρσία

Άρης: Όλο και πιο κοντά ο Ματέο Γκαρσία

Ένα βήμα πιο κοντά στον Άρη βρίσκεται ο Ματέο Γκαρσία μετά και το ραντεβού της Παρασκευής (26/6) με τον Θόδωρο Καρυπίδη - Νέα βελτιωμένη πρόταση στον Αργεντινό οι «κίτρινοι»

garciaa
Ο Ματέο Γκαρσία δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον Ερυθρό Αστέρα αφού δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στην Σερβία, ενώ και η σύντροφος του επιθυμεί την επιστροφή στην Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη.

Ο παίκτης βρισκόταν πάντα στην λίστα του Άρη, αλλά το μπαν στις μεταγραφές είχε βάλει το θέμα στο περιθώριο. Μετά και το deal για την παραχώρηση του Γιάννη Φετφατζίδη στην Αλ-Αΐν και το ζεστό χρήμα που θα μπει στα ταμεία της ομάδας, πλέον ανοίγει ο δρόμος για τον Αργεντινό άσο.

Έτσι, το βράδυ της Παρασκευής (26/6) υπήρξε νέα επαφή μεταξύ του ισχυρού άνδρα των «κιτρινων» με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και φαίνεται πως οι δύο πλευρές ετοιμάζονται να τα βρουν ξανά και ο Ματέο Γκαρσία να επιστρέψει στον Άρη.

Με την διαφαινόμενη απόκτηση του Αργεντινού άσου ο Άρης πραγματοποιεί μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση, με την υπόθεση να ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες.

Την φετινή σεζόν ο Γκαρσία μέτρησε με την φανέλα του Ερυθρού Αστέρα 24 συμμετοχές, 5 γκολ και 2 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Συγκίνηση στο «τελευταίο αντίο» του Νίκου Αλέφαντου

Βοηθοί Μαρτίνς: «Μπορεί να εξελιχθεί στις ακαδημίες το ελληνικό ποδόσφαιρο»

NBA: Το υπέροχο σκίτσο για το restart!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης