Η Παρί Σεν Ζερμένθέλει να αγοράσει τον Μάουρο Ικάρντι από την Ίντερ, ωστόσο προσφέρει λιγότερα χρήματα από την ρήτρα που είχε τοποθετηθεί στον περσινό δανεισμό του
Στην απόκτηση του Μάουρο Ικάρντι στοχεύει η Παρί Σεν Ζερμέν.
Ο Αργεντινός φορ αγωνίζεται ως δανεικός από την Ίντερ στην Παρί τη φετινή σεζόν και πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν. Κάπως έτσι, οι Γάλλοι θέλουν να τον αποκτήσουν αλλά δεν προτίθενται να δώσουν το ποσό των 70 εκατ. ευρώ που είχε συμφωνηθεί ως ρήτρα ανάμεσα στις δύο ομάδες.
Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Παρί προσφέρει το ποσό των 50 εκατ. ευρώ συν άλλα 10 σε μπόνους. Ουσιαστικά, δίνει δέκα εκατ. ευρώ λιγότερα από τα αρχικά συμφωνηθέντα και μένει να φανεί αν η Ίντερ θα δώσει την θετική απάντηση για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Οι αγορές μας έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και το Πλαίσιο ακολουθεί αυτή την εξέλιξη, προσφέροντας διαφορετικούς τρόπους πληρωμής που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε αγοράς.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας