Δείχνοντας παντελή έλλειψη σεβασμού, άγνωστοι βεβήλωσαν το μνημείο της Θύρας 7 έξω από το γήπεδο Καραϊσκάκη, παίρνοντας τη φανέλα με τον αριθμό των 21 θυμάτων στην τραγωδία της 8ης Φεβρουαρίου 1981.
Πέρα από αυτό όμως προέβησαν και σε φθορές στο μνημείο, το οποίο και έσπασαν.
Ο διευθυντής επικοινωνίας των «ερυθρόλευκων», Νίκος Γαβαλάς καταδίκασε την απαράδεκτη επίθεση με την ακόλουθη ανάρτηση
«Πως να κρυφτείς από τα παιδιά; Όταν η ψυχή σου «ματώνει» για το βανδαλισμό του Μνημείου των «Θυμάτων της Θύρας 7». Όταν γυρίσουν και μας κοιτάξουν με εκείνο το αφοπλιστικό και γεμάτο αθωότητα βλέμμα, όπου θα σχηματίζεται ένα μεγάλο “ΓΙΑΤΙ;”. Εμείς θα τα πάρουμε από το χέρι και θα επιστρέψουμε για να αφήσουμε ξανά ένα λουλούδι. Έτσι και αλλιώς, τα παιδιά τα ξέρουν όλα…»
Για 6η συνεχόμενη χρονιά, η Dialectica συγκαταλέγεται στις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης, σύμφωνα με τη λίστα FT1000: Europe’s Fastest Growing Companies που δημοσιεύουν οι Financial Times σε συνεργασία με τη Statista.
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.