Βόμβες Λάρσον: «Τελευταία φορά που πληρωθήκαμε κανονικά στον Αρη ήταν τον Οκτώβριο»!

Βόμβες Λάρσον: «Τελευταία φορά που πληρωθήκαμε κανονικά στον Αρη ήταν τον Οκτώβριο»!

Ο Ντάνιελ Λάρσον αποκάλυψε ότι η μια από τις τρεις ομάδες που δεν έχει πληρώσει τους ποδοσφαιριστές της από τα τέλη του 2019 είναι ο Άρης!

5051990
Ο Σουηδός άσος του Άρη, ενημέρωσε σε συνέντευξή του πως την τελευταία φορά που πληρώθηκε ήταν τον Οκτώβριο του 2019 και πως δεν του κάνει καμία διαφορά όλη η κατάσταση με τον κορωνοϊό στο οικονομικό σκέλος, αφού, ούτε και πριν από την πανδημία υπήρχε φυσιολογική ροή πληρωμών...

«Ακόμα και πριν τον κορωνοϊό η κατάσταση ήταν τέτοια που φαινόταν ότι δεν παίρνουμε χρήματα. Η τελευταία φορά που πληρωθήκαμε ήταν τον περασμένο Οκτώβριο. Προκάλεσε οργή στην αρχή αυτό το πράγμα. Όμως έπειτα σκέφτεσαι ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι περισσότερο. Τώρα δεν είναι η περίοδος ν' αναζητήσεις βοήθεια. Μακάρι όταν ξεκινήσουμε πάλι τη δουλειά να πληρωθούμε...

​Και να ρωτήσω τι διάολο γίνεται με τα χρήματά μου, θα πάρω την απάντηση να μην ανησυχώ και ότι θα πληρωθώ. Αυτά τα λόγια όμως δεν βοηθούν ιδιαίτερα. Δεν μπορώ όμως να κάνω κάτι παραπάνω αυτή τη στιγμή. Προφανώς και θα μπορούσε να γίνει κουβέντα για απεργία, όμως είναι δύσκολο να συντονίσεις μια ολόκληρη ομάδα» είπε στο podcast του Lundh, αποκαλύπτοντας τη μια από τις τρεις ομάδες της Super League που δεν έχουν πληρώσει από τον 10ο μήνα του 2019, όπως το ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπαντής.

Αναφορικά με την ενημέρωση που λαμβάνει εκείνος και οι συμπαίκτες του από την ομάδα, ανέφερε:

«Ο μοναδικός με τον οποίο έχω επαφή αυτό το διάστημα είναι ο γιατρός της ομάδας. Μέχρι να υπάρξει σαφής και ακριβής ημερομηνία δεν νομίζω ότι θα μάθουμε κάτι από τον αθλητικό διευθυντή ή τον πρόεδρο... Δεν αισθάνομαι ιδιαίτερα άβολα αυτή τη στιγμή για να παίξω αν το πει η Κυβέρνηση. Αλλά τα πράγματα μπορούν ν' αλλάξουν άμεσα».

Όσον αφορά στο συμβόλαιό του αλλά και το πολύ περίεργο καλοκαίρι που έρχεται στο μεταγραφικό τοπίο, ο Λάρσον είχε να πει: «Προφανώς και αισθάνομαι πίεση. Όμως την ίδια στιγμή ξέρω ότι τώρα δεν μπορώ να κάνω κάτι. Δυστυχώς πολλοί ποδοσφαιριστές επηρεαστήκαμε από αυτό που συνέβη με την πανδημία. Είναι και άλλοι που έχουν δυσκολευθεί πολύ περισσότερο. Εγώ αντέχω ακόμα... Πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα οικονομικά δεδομένα. Κάποιοι θα βρουν δουλειές, κάποιοι άλλοι όχι. Μπορεί να προκύψουν πολλές προσωπικές τραγωδίες από αυτή την κατάσταση».

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

«Last Dance»: Οι αντιδράσεις των NBAers για το 5ο & 6ο επεισόδιο

Premier League: Σαμποτάζ στην επανέναρξη για να αποφύγουν τον υποβιβασμό

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο Κορωπί μετά από 52 μέρες

Έχει «κόλλημα» ο ΛεΜπρόν με τα μοντέλα του Instagram; Πριν τη Ζαμόρα ήταν η... Μπους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης