Έμμεση παραδοχή Τσακαλώτου για τα δεινά της μεσαίας τάξης: Θα συνεχιστούν η ανισότητα και οι κακοί μισθοί

Έμμεση παραδοχή Τσακαλώτου για τα δεινά της μεσαίας τάξης: Θα συνεχιστούν η ανισότητα και οι κακοί μισθοί

Στην προσπάθειά του να σχολιάσει τον νέο κρατικό προϋπολογισμό, που κατατέθηκε για το 2020 από τη νέα κυβέρνηση της ΝΔ, υποστήριξε ότι η ανισότητα και οι κακοί μισθοί της προηγούμενης περιόδου, κατά την οποία ήταν υπουργός Οικονομικών, θα συνεχιστούν

tsakalotos_main_parliament
Σε μια ακόμα παραδοχή της ολέθριας για τη μεσαία τάξη πολιτικής που εφάρμοσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε ο κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος, με παρέμβασή του στη συζήτηση για την Συνταγματική Αναθεώρηση, που διεξάγεται στην Ολομέλεια της Βουλής.

Στην προσπάθειά του να σχολιάσει τον νέο κρατικό προϋπολογισμό, που κατατέθηκε για το 2020 από τη νέα κυβέρνηση της ΝΔ, υποστήριξε ότι η ανισότητα και οι κακοί μισθοί της προηγούμενης περιόδου, κατά την οποία ήταν υπουργός Οικονομικών, θα συνεχιστούν.

«Ο βασικός κορμός των 157 σελίδων του προϋπολογισμού που κατατέθηκε δεν θα συγκλονίσει τη μεσαία τάξη. Δεν θα πει η μεσαία τάξη ότι "ναι μεν μας κατέστρεψε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τώρα ανακάμπτουμε"» ανέφερε ο κ. Τσακαλώτος, για να προσθέσει: «Θα συνεχιστεί η ανισότητα και οι κακοί μισθοί και με αυτόν τον προϋπολογισμό».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης