LIVE

Κορωνοϊός

Μητσοτάκης προς τους βουλευτές της ΝΔ: «Έχουμε ξεπεράσει τις προσδοκίες των πολιτών

mitso1

Μεταναστευτικό, ψήφος αποδήμων και συνταγματική αναθεώρηση στο επίκεντρο της άτυπης συνέντησης της ΚΟ της ΝΔ

«Έχουμε ξεπεράσει τις προσδοκίες των πολιτων, δείξαμε ότι είχαμε σχέδιο και ότι είμαστε αποτελεσματικοί» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κλείνοντας την άτυπη συνάντηση των βουλευτών της ΝΔ, η οποία ξεκίνησε στις 9 το πρωί και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 13:30. Ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε τους βουλευτές οι οποίοι όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, «είναι ο πολιορκητικός κριός που θα υλοποιήσει και θα μεταφέρει στην κοινωνία την κυβερνητικη πολιτική».

«Στις εκλογές φτάσαμε στο 40% δίνοντας έμφαση σε τρία ζητήματα: στη μείωση των φόρων, στις νέες δουλειές και στην αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες» ανέφερε ο Πρωθυπουργός. «Έχουμε ξεπεράσει τις προσδοκίες των πολιτών, έχουμε προωθήσει λύσεις και θα συνεχίσουμε σε αυτούς τους ρυθμούς» πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

«Η χώρα βρίσκεται, πια, στο κέντρο του παγκόσμιου επενδυτικού χάρτη. Έχουμε τη δυνατότητα όχι απλά να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση, αλλα να αλλάξουμε την Ελλάδα και να καταστήσουμε τη ΝΔ κυρίαρχη πολιτική δύναμη για τα επόμενα χρόνια», επεσήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Είμαστε για 4 μήνες κυβέρνηση και θα χτίσουμε για 4 χρόνια, εξηγώντας στους πολίτες γιατί είμαστε συνεπείς και γιατί είναι σωστή η πολιτική μας που θα βελτιώσει την καθημερινότητά τους», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στο μεταναστευτικό-προσφυγικό ζήτημα, ο Πρωθυπουργός τόνισε πως «Πρέπει να είναι σαφές προς όλους, ότι η πολιτική της σημερινής κυβέρνησης είναι διαφορετική. Κληρονομήσαμε ένα πρόβλημα και η Ευρώπη σήμερα, δεν έχει στρατηγική. Εμείς άμεσα, ψηφίσαμε ένα νόμο που αυστηροποιεί το πλαίσιο χορήγησης ασύλου. Έχουμε το νομικό εργαλείο να εφαρμόσουμε την πολιτική μας, το οποίο δεν είχαμε ως τώρα. Μας δίνει το νομικό οπλοστάσιο να κάνει ουσιαστικό διαχωρισμό προσφύγων και οικονομικων μεταναστών».

Όπως τόνισε ο Πρωθυπουργός, αυτή την ώρα γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια, να αποσυμφορηθούν τα νησιά, σημειώνοντας πως είναι η τελευταία φορά που γίνεται μαζική μεταφορά από τα νησιά στην ενδοχώρα. Παράλληλα ανακοίνωσε πως η κυβέρνηση προχωρά στην λειτουργία κλειστών προαναχωρησιακων κέντρων, με τις σχετικές ανακοινώσεις να αναμένονται το επόμενο διάστημα.

Ο κ. Μητσοτάκης ξεκαθάρισε πως δεν θα γίνει καμία μετακίνηση χωρίς να έχει γίνει ενημέρωση των δημάρχων και των τοπικών βουλευτών, ενώ πρόσθεσε πως θα γίνουν πολύ πιο αυστηροί οι έλεγχοι στα σύνορα. Για το λόγο αυτό έχει προγραμματιστεί να γίνουν άμεσα 400 προσλήψεις συνοριοφυλάκων. «Το μεταναστευτικό είναι ένα από τα προβλήματα που διαχειρίζεται η κυβέρνηση» σημείωσε ο Πρωθυπουργός, υπενθυμίζοντας πως η βασική έννοια των πολιτών είναι η πορεία της οικονομίας.

«Ασχολούμαστε με τα τρέχοντα και τα μεγάλα, όμως έχουμε υποχρέωση να δούμε και το μέλλον. Στο περιβάλλον πρέπει να καταστήσουμε την παράταξή μας, ως την παράταξη που θα εφαρμόσει στην πράξη την πολιτική της βιώσιμης ανάπτυξης με προστασία του περιβάλλοντος. Αυτός ο χώρος ανήκει σε μας. Έχουμε μια πολιτικη που συνδυαζει την προστασία του περιβάλλοντος με την ανάπτυξη», διευκρίνισε επίσης ο Πρωθυπουργός.

«Κάναμε ένα ενδιαφέρον πείραμα, να βρεθούμε πιο χαλαρά, να μιλήσουμε πιο ανοιχτά. Είμαι τυχερός που είμαι Πρόεδρος αυτής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ ευχαριστώντας τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και ιδιαίτερα τα νέα στελέχη, τους είπε πως οι πόρτες του γραφείου του είναι πάντα ανοιχτές. Τέλος, απευθυνόμενος στους βουλευτές της Περιφέρειας ανέφερε ότι στο επόμενο διάστημα, θα δρομολογηθούν στοχευμένα περιφερειακά αναπτυξιακά έργα.


Η συνεδρίαση άνοιξε με σύντομες τοποθετήσεις Υπουργών και του Προέδρου της Βουλής, οι οποίοι έθεσαν και τα θέματα της ατζέντας.

Ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας χαιρέτισε τη διαδικασία διαλόγου στο εσωτερικό της κοινοβουλευτικής ομάδας, ενώ το συντονισμό της συζήτησης είχε ο Γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης.

Συγκεκριμένα:

-Ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης αναφέρθηκε στη συνταγματική αναθεώρηση τονίζοντας ότι διατηρείται ακριβώς η σημερινή διαδικασία με μόνη διαφορά ότι αφαιρείται στην ενδιάμεση φάση η διάλυση της Βουλής η οποία είχε καταστεί μέσο χειραγώγησης των θεσμών. Παράλληλα, ο κ. Γεραπετρίτης στάθηκε στο ζήτημα της ψήφου των αποδήμων που αποτέλεσε βασική δέσμευση του Πρωθυπουργού.   

-Η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως τόνισε ότι η τελευταία απόφαση του Υπουργείου αφορά την αναστολή έναρξης λειτουργίας και όχι την κατάργηση πανεπιστημιακών τμημάτων προκειμένου να ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία αξιολόγησης της σκοπιμότητας και βιωσιμότητας των νέων τμημάτων από τη νέα ενισχυμένη Ανεξάρτητη Αρχή. Θύμισε ότι η ίδρυση των εν λόγω τμημάτων δρομολογήθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να τηρηθεί η νόμιμη διαδικασία, χωρίς ακαδημαϊκά κριτήρια, χωρίς ουσιαστικές μελέτες σκοπιμότητας και βιωσιμότητας, ακόμη και λίγα λεπτά πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου με κατάθεση βουλευτικών τροπολογιών και τεκμηρίωση μόλις 2 γραμμών. Στόχος της Κυβέρνησης δεν είναι η δημιουργία «βιομηχανίας πτυχίων» αλλά η πρόσβαση των νέων μας σε ποιοτική εκπαίδευση και πτυχία με αντίκρισμα. Αναφερόμενη, τέλος, στην πρόσφατη επίθεση στο γραφείο της, σημείωσε πώς η Κυβέρνηση δεν εκβιάζεται, δεν τρομοκρατείται και συνεχίζει ακάθεκτη το έργο της πάντοτε στο πλαίσιο του δημοκρατικού διαλόγου.

-Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σημείωσε ότι η ευρωπαϊκή κοινή γνώμη και οι ευρωπαϊκοί θεσμοί βρίσκονται κοντά στην Ελλάδα, αναγνωρίζουν ότι η χώρα αντιμετωπίζει ένα μεγάλο πρόβλημα με αξιοπρέπεια και αυτό αποτελεί επένδυση για το μέλλον. Πρόσθεσε ότι η κατάσταση θα αλλάξει με κριτήριο τις επιστροφές, σημειώνοντας ότι 300 προσλήψεις έχουν ήδη δρομολογηθεί και ως τις 15 Δεκεμβρίου ακολουθούν άλλες 200 για την επιτάχυνση των διαδικασιών ασύλου.

Ο Υπουργός τόνισε επίσης τις ενέργειες για την ενίσχυση της ασφάλειας στις γειτονιές σημειώνοντας: ο ΣΥΡΙΖΑ εγκατέλειψε πλήρως τα λαϊκά στρώματα, από Πατησίων και κάτω δεν έβλεπαν αστυνομικο. Ανάμεσα στις πρώτες κινήσεις περιλαμβάνονται η ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας, η επιστροφή 1.500 αστυνομικών στην Αττική, οι 1.500 προσλήψεις που ήδη έγιναν και σε 20 ημέρες θα βρίσκονται ήδη στους δρόμους καθώς και η νέα ομάδα με την ονομασία «Δράση» που θα αριθμεί 200 άτομα ως το τέλος του μήνα σε όλο το λεκανοπέδιο.
 
Ο κ. Χρυσοχοΐδης ανέφερε ότι σήμερα υπάρχει ένα εντελώς διαφορετικό κλίμα στην αστυνομία, ότι οι επιχειρήσεις γίνονται στη βάση συγκεκριμένης στρατηγικής με κριτήριο το αποτέλεσμα κι ότι οι καταλήψεις θα τελειώσουν με προσοχή κι όχι με 3.000 παιδιά μέσα στο Πανεπιστήμιο. «Δεν φτάνει να καθαρίσουμε τα Εξάρχεια, πρέπει να τελειώνουμε με την εξαρθρωση των  εγκληματικων και τρομοκρατικων οργανωσεων» τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «κάποιοι θέλουν έναν νέο Γρηγορόπουλο».  
 
-Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για Μεταναστευτικά Θέματα, Γιώργος Κουμουτσάκος, τόνισε ότι το μεταναστευτικό - προσφυγικό δεν είναι παροδικό, καθώς σχετίζεται ως ζήτημα, με έναν δύσκολο γείτονα όπως είναι η Τουρκία η οποία επιθυμεί να αξιοποιήσει τη μεγάλη δεξαμενή των προσφύγων για να πετύχει δικούς της στρατηγικούς στόχους. Επεσήμανε ωστόσο ότι πρέπει να συνεχίσουμε να συζητάμε μαζί της.
Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Κουμουτσάκος σημείωσε ότι η νέα κυβέρνηση ακολουθεί την πολιτική της δημοκρατικής αυστηρότητας που συνδυάζει την προάσπιση του αγαθού της ασφάλειας, των πολιτών και της χώρας, με τον σεβασμό των διεθνών υποχρεώσεών της και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Όπως πρόσθεσε, η κυβέρνηση έκανε τη χώρα ένα αξιόπιστο συνομιλητή στην Ευρώπη, στο χρόνο κατά τον οποίο γινόταν η δύσκολη μετάβαση από την παλιά στη νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

-Ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ενημέρωσε τα μέλη της Κ.Ο. της ΝΔ για το νόμο της ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού και χαρακτήρισε
σημαντικό βήμα το γεγονός ότι η κυβέρνηση τηρεί τη συμφωνία με τα κόμματα προσθέτοντας ότι είναι μια ώρα ευθύνης για όλο το πολιτικό σύστημα. Για το ζήτημα του μεταναστευτικού - προσφυγικού, αφού τόνισε ότι το ΥΠΕΣ δεν έχει αρμοδιότητα για το θεμα και ότι κλήθηκε να συμβάλλει μέσω της τοπικής αυτοδιοίκησης, υπογράμμισε ότι πρέπει να υπάρξει τήρηση της τάξης με φυλασσόμενα κέντρα για τους μετανάστες. Μιλώντας για την αντιμετώπιση του ζητήματος σημείωσε, ότι θα πρέπει να εξηγηθεί στους πολίτες γιατί πρόκειται για ένα καθαρά πατριωτικό-εθνικό θέμα και πως δεν γίνεται περιοχές, όπως τα νησιά που έχουν επιβαρυνθεί ήδη, «να βουλιάξουν».

-Ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας μίλησε για την αλληλουχία των θετικών εξελίξεων στην οικονομία μετά τις 7 Ιουλίου. Καταρχάς σημείωσε ότι αντιμετωπίστηκε το δημοσιονομικό κενό του 2019 και το δυνητικό κενό του 2020, με παράλληλη μείωση του ΕΝΦΙΑ για τη μεσαία τάξη κατά 20%, καθώς το 86% της μείωσης του ΕΝΦΙΑ αφορά τα χαμηλά και μεσαία στρώματα. Αναφερόμενος ευρύτερα στην πολιτική μείωσης των φόρων ο Υπουργός σημείωσε ότι αυτή συνεπάγεται ότι «το διαθέσιμο εισόδημα των πολιτών θα είναι μεγαλύτερο από ότι την προηγούμενη χρονιά».  

Παράλληλα ο κ. Σταϊκούρας μίλησε μεταξύ άλλων για την πρόωρη αποπληρωμή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, την άρση των κεφαλαιακών περιορισμών, τις 120 δόσεις για οφειλές προς εφορία και ασφαλιστικά ταμεία, τη βελτίωση του πλαισίου για την προστασία της α’ κατοικίας, την εμπροσθοβαρή αξιοποίηση του υψηλότερου εφέτος επιδόματος θέρμανσης, τη δρομολόγηση του σχεδίου «Ηρακλής» για τη μείωση των κόκκινων δανείων επ’ ωφελεία των πολιτών, το ισχυρό ενδιαφέρον για τις αποκρατικοποιήσεις.

-Ο πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής Γιάννης Μπούγας ανέφερε: «δείξαμε ψυχραιμία και δεν επιτρέψαμε συμπεριφορές Πολάκη. Η Επιτροπή είναι αποφασισμένη να ερευνήσει με σοβαρότητα όλες τις πτυχές της υπόθεσης».

Στη άτυπη συνάντηση της Κ.Ο. της ΝΔ, πήραν το λόγο 55 βουλευτές και 7 Υπουργοί.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (53)

Επιτελικο κρατος

Πρεπει να τα πιστεψετε και να μη γελατε!

Panos

Death man walking..Κουλη το μεταναστευτικο θα ειναι ο πολιτικος σου θανατος,οπως το Μακεδονικο για τον Τσιπρα..Ακονιζουν τα μαχαιρια η δεξια πτερυγα της ΝΔ και με την πρωτη στραβη σε εφαγαν λαχανο ..μπουλη.

φωτης πραμαντα

πριν ο νερατζοκωλος ,τωρα ο κουλης απο το συριζονησι ,μας εχετε καταντησει κλαυσιγελους με τις παπαριες που εκστομιζετε ..απο τη μια κλαιμε για τα χαλια της πατριδας μας και απο την αλλη γελαμε με τα χαλια των πολιτικαντηδων.

μακης

θα μας τρελανεις ποιο 40 %. με 2.251.426εκ ψηφους? εσυ εφτιαξες κυβερνηση με το 1/4 των ψηφων της χωρας. απο 9.962.261εκ εγγεγραμμενους στους εκλογικους καταλογους, και με 4.192.719εκ στην ΑΠΟΧΗ!!

Panagon

Αδερφέ μην χαλιέσαι τόσο...Και ο Αλεξάκης σου με λιγότερο κυβερνούσε. Επίσης τα νούμερα σου δεν στέκουν. 11.000.000 είμαστε όλοι κι όλοι αρα δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν 9.500.000 εκατομμύρια στους εκλογικούς καταλόγους...εκτός αν ψηφίζουν και τα μωρά στις κούνιες...

ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ ΜΑΚΗ!

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΑΝΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ . ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ 31% ΕΠΕΙΔΗ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕ 800.000 ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ! ΟΙ ΝΟΡΜΑΛ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ .ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ , ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ , ΟΙ ΡΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ! ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ !

Το πρώτο θέμα είναι το μεταναστευτικό

Και όχι η οικονομία. Οι Έλληνες πολίτες παρέλαβαν αυτό το κράτος από τους επαναστάτες του εικοσιένα μετά από θυσίες, πόνο και αίμα. Είναι κληρονόμοι αυτού του κράτους και μόνο αυτοί έχουν δικαιώματα. Κανείς ακάλεστος δεν δικαιούται να απαιτεί μερτικό και δικαιώματα σε κάτι που είναι περιουσία άλλου. Κανείς δεν εισέρχεται στην περιουσία του άλλου προκειμένου να εξυπηρετηθεί απαιτώντας να υπάρξη αλληλεγγύη προς το πρόσωπό του. Μία μειοψηφία έχει αποφασίσει να πράξη όπως νομίζει αυτή καταλύοντας το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία. Οι πολίτες θα αποφασίσουν αν θέλουν να μοιράσουν την κληρονομιά τους και όχι μία μειοψηφία. Οι πολίτες θα αποφασίσουν για κάτι που αφορά την ύπαρξή και το μέλλον τους. Κάθε πολίτης έχει χρέως να προστατέψει το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία απέναντι σ’ αυτούς που επιδιώκουν την κατάλυσή τους. Κανείς παράνομος μετανάστης, ούτε αυτός ούτε τα παιδιά του, δεν μπορεί να έχει ίσα δικαιώματα και μερτικό με τους κληρονόμους του κράτους της Ελληνικής Δημοκρατίας. Έχουμε χρέως να προστατέψουμε το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία.

@

Xααα... χαααα, νάσαι καλά βρε Κυριάκο. Τόσο χιούμορ ! Τουλάχιστο περάσαμε καλά στο Καβούρι, είπαμε και ένα σωρό αρλούμπες. Φάγαμε, ήπιαμε, πέσαμε με τα μούτρα στο φαγητό λες και είχαμε χρόνια να φάμε.

Όχι !!!Οχι!!!Οχι!!!

Δεν λέγαμε αυτά Επενδύσεις ναι είπαμε ασφάλεια είπαμε και δεν είδαμε Για βγείτε μια βόλτα να δείτε; Το ανεξέλεγκτο τρομάζει Οταν δεν υπάρχουν σύνορα δεν υπάρχει ασφάλεια Θελουμε νομους που να στηρίζουν τους Ελληνες Η αλληλεγγύη υπάρχει αλλά έχει και όρια Θελουμε την Ελλάδα που μας ανήκει !!!

ΤΙ ΛΕ ΡΕ

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΖΟΥΝΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ. ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ. ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ. ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΣΑΝ ΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ. ΙΔΙΩΣ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ... ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΤΟ,ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΛΟΤΩΦ ΠΕΦΤΟΥΝ ΒΡΟΧΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.

....

ΟΧΙ! Σιγά μην χάσουν χρόνο να διαβάσουν τι γράφει το κάθε απολίτιστο, αμόρφωτο και κομπλεξικό δίποδο πίσω από τον μανδύα της ανωνυμίας! Οποίος έχει προτάσεις και θέληση να βοηθήσει και να ακουστεί, ΔΕΝ θα το κάνει με σχόλια σαν το δικό σου σε site... Για να το θέσω κομψά... Με αυτά που γράφεις δηλώνεις ότι είσαι τελείως άσχετος επι του θέματος και των διαδικασιών. Δεν γίνονται αυτά μέσα σε μια μέρα. Θέλουν οργάνωση, σχεδιασμό και υλοποίηση σε διαδοχικές φάσεις. Πχ. Φάση 1 «Αλλάζεις τον νόμο περί όπλων, πλημμελημάτων κλπ» (Αυτό για να γίνει πρέπει να περάσει από επιτροπές & να ψηφιστεί). Μετά το μπάχαλο που άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να γίνουν πολλές τέτοιες αλλαγές. Φάση 2: «Αδειάζεις παράνομες καταλήψεις» ( Οι παράνομες καταλήψεις έχουν μέσα ανθρώπους, μετανάστες, Ναρκομανεις, άστεγους κλπ, ΠΡΙΝ τις κλείσεις τις καταλήψεις ΠΡΕΠΕΙ να βρεις που θα τους βάλεις αυτούς τους ανθρώπους, γιατί αν τους αφήσεις έτσι, πάλι θα πάνε κάπου άλλου και το πρόβλημα θα διαιωνίζεται. Φάση 3 « Θα κάνεις συλλήψεις πλέον και όχι προσαγωγές, αφού θα έχει αλλάξει ο νόμος και θα είναι πιο αυστηρός και δεν θα βγαίνουν την επόμενη μέρα επικαλούμενοι τον νόμο Παρασκευόπουλου». Τώρα περιμένω και εγώ να καταλάβεις... Εδώ ούτε πρόγραμμα για να αρμέγεις κατσίκες δεν μπορείς να κατανοήσεις...

ΜΓ

Γέμισε παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ το ΠΘ. Με γελοίες υπογραφές τύπου "Νεοδημοκράτης", επιχειρήματα Α' Δημοτικού, ψέμματα και αερολογίες νομίζουν οτι κάνουν ζημιά στην κυβέρνηση.

Το οτι κάνουμε σχολιο για τη ΝΔ δεν συμένη οτι ημαστε και συριζα τη ηλι3ιοτιτα και αυτη.

18:21Οταν λες για ψέματα , ,αερολογιες, και επιχειρήματα α δημοτικού τι εννοείς? Που τα ειδες εσύ τα ψέματα? Ψέμα ηταν οταν προεκλογικά έλεγαν οτι θα κλείσουν τα σύνορα ,και θα ειναι ολα οκ.Θα εκανε ελεγαν οτι εκανε ολοι η Ευρωπη. Τοσο απλά. Για πες εσύ τωρα που ξερεις καλύτερα γιατι μπορει να είμαστε Και λιγο αφελείς, και να μην καταλαβαινουμε και τοσο καλά, για πες εσύ, που δεν εχεις επιχειρήματα α' δημοτικού. Γιατι λες οτι τους κάλεσε? (Τους βουλευτες) Οσο για τον Σύριζα? Αστον συριζα. Ο συριζα ηταν ενα κομμα του 3% . Δεν μπορεί ξαφνικά να εγιναν ολοι συριζα ετσι ξαφνικα. Κατι συνέβη. Απλά, γιατι σε καποιους που επιστευτηκαμε με τον ψηφο μας, Χρεοκοποισαν την χώρα, και φτωχοποιησαν τον Ελληνικο λαο. Η δε ορισμένη που ειναι σημερα στην ΝΔ. Κυριάκος, Ντορα, Κωστής κ.α. δεν εναι άμοιρη των ευθυνών. Ηταν στο κομμα και στην κυβερνηση που το 2010 .Άφησε ενα έλειμα 15% και οδήγησαν την χωρα στην χρεοκοπεία. Τι λες εσύ τωρα, εαν ηταν καλή αυτοί θα έφτανε ο συριζα απο 3% στο 36%? Αυτα.

wtf

Τι λες βρε Κυριακο? Ακους τον εαυτο σου? Επαθες οτι και ο ακατονομαστος που ελεγε οτι δεν προκειται να χασει ουτε μια στο εκατομμυριο? Προλαβες και αποκοπηκες σε μολις 4 μηνες απο τον κοσμο που σε ψηφισε και λες τετοιες αρλουμπες για οτι ξεπερασες τις προσδοκιες του κοσμου? Ποιανου κοσμου? Μαλλον αυτων που δεν σε ψηφισαν, των ψηφοφορων του Συριζα δηλαδη, γιατι εκει στοχευεις πλεον καθαρα, καθοτι οτι φορολογικο φερνεις αυτους ικανοποιεις, δηλαδη οσων κρυβουν εισοδηματα, οσοι ζουν απο επιδοματα και κοινωνικα τιμολογια, οσοι δηλωνουν τεχνιεντως εισοδηματα πεινας για να μην πληρωνουν φορους, δηλαδη οσοι κατεξακολουθησιν δεκαετιες τωρα εκμεταλλευονται τους μισθωτους, και μετα λες για προσδοκιες? Με το 30 τοις εκατο μετρο για ηλεκτρονικες αποδειξεις πραγματι ξεπερασες τις προσδοκιες του Συριζα γιατι ουτε αυτοι θα ειχαν τολμησει να ψηφισουν κατι τετοιο που στοχευει απευθειας την μεσαια ταξη! Συγχαρητηρια Κυριακο μεσα σε 4 μηνες καταφερες να στρεψεις τη μεσαια ταξη που σε εκανε κυβερνηση εναντιον σου, καταλαβαινεις οτι το πολιτικο σου τελος θα ειναι οπως αυτο του Τσιπρα, που ακουγε μονο τους συμβουλους του και οχι τον κοσμο του κα8 κατεληξα απο αχαστος σε μεγαλος χαμενος! Αν και βεβαια οπως παντα συμβαινει οι χαμενοι ειμαστε παντα εμεις, οι μισθωτοι που απομυζατε με τα ψεματα σας αφου προεκλογικα εσυ ο δηθεν εντιμος δεν ειχες καν αναφερει για μετρο 30 τοις εκατο με ηλεκτρον8κες αποΔειξεις γιατι φυσικα αν το εκανες θα εψαχνες την ψηφο σου! Αυτο ειναι το πιο αθλιο, οτι εξαπατησες ολο τον κοσμο που σε ψηφισε πατωντας στα χναρια του ακατονομαστου που αλλα ελεγε και αλλα εκανε τελικα. Εκεινοι ομως οι Συριζαιοι ειναι βλακες και τον ξαναψηφισαν εσενα ομως να εισαι σιγουρος οτι εμεις οι εξαπατημενοι και κοροιδεμενοι οχι μονο δεν θα σε ξαναψηφισουμε αλλα θα φροντiσουμε να φυγεις σαν τον Τσιπρα, που αΚομα δεν πιστευει οτι εχασε. Μαλλον πιστευεις οτι θα κερδισεις την κατηγορια των παντοτινων φοδοφυγαδων, των κηφηνων, των Ρομα, των μεταναστων που ψηφιζουν, των ελευθερων επαγγελματιων, αγροτων κλπ που δηλωνουν τεχνιεντως εισοδηματα πεινας, δηλαδη της αποθηκης ψηφων του Συριζα, αλλα πλανασαι πλανην οικτραν και θα την βρεις απο τη μεσαια ταξη τελικα που κοροιδεψες!!

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης