Ξυπολυτάς: Το 25% του μισθού μου σε νοσοκομεία των βορείων προαστίων

Ξυπολυτάς: Το 25% του μισθού μου σε νοσοκομεία των βορείων προαστίων

Με στόχο την προσφορά ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στον Βόρειο Τομέα των Αθηνών

xypolytas
Την πρόθεσή του να παραχωρήσει το 25% της βουλευτικής αποζημίωσης στα νοσοκομεία των βορείων προαστίων, όπως επίσης και το βουλευτικό του όχημα για τη μεταφορά των ασθενών, όταν παίρνουν εξιτήριο, σε περίπτωση που εκλεγεί, έκανε γνωστή, στην εκπομπή ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ του ΣΚΑΙ, ο Βασίλης Ξυπολυτάς, υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Βόρειο Τομέα των Αθηνών.

Πιο συγκεκριμένα, ο υποψήφιος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε ότι κατεβαίνει στην πολιτική με βασικό στόχο την προσφορά, ενώ τόνισε ότι δεν σκοπεύει να βιοποριστεί μέσα από το αξίωμα του βουλευτή.

Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι είναι χρέος των νέων που πολιτεύονται, να μιλάνε με απτά παραδείγματα, αν θέλουν να αποδείξουν ότι έχουν τη διάθεσή και την αποφασιστικότητα να αλλάξουν τα πράγματα στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια, επικαλέστηκε την εμπειρία του στον τομέα της Αυτοδιοίκησης, καθώς και τη θητεία του ως εκτελεστικός αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ επί δύο κυβερνήσεων, για να υπογραμμίσει πως ξέρει από πρώτο χέρι τα προβλήματα και τις ελλείψεις που παρατηρούνται σε ιατρικό υλικό και προμήθειες, στα νοσοκομεία των βορείων προαστίων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης