Καμίνης για Βενιζέλο: Δεν κρίνονται όλα στην παραμονή ή την αποχώρησή του

Καμίνης για Βενιζέλο: Δεν κρίνονται όλα στην παραμονή ή την αποχώρησή του

Δεν πιστεύω ότι κρίνονται όλα από την παραμονή ή την αποχώρηση Βενιζέλου, δήλωσε στον Σκάι ο επικεφαλής του Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ

giorgos-kaminis-ena
«Εκπληξη» χαρακτήρισε ο Γιώργος Καμίνης την τοποθέτησή του ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ, υποστηρίζοντας πως δεν είχε συζητήσει το ενδεχόμενο αυτό προηγουμένως με την πρόεδρο του Κινήματος Φώφη Γεννηματά.

Όσον αφορά την αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου αμέσως μετά την ανακοίνωση του ονόματός του, ο κύριος Καμίνης δήλωσε πως «κάθε στέλεχος που επιλέγει να μην συμμετέχει σε αυτή τη μάχη, μας αφαιρεί κάτι από τη δύναμή μας», προσθέτοντας πάντως πως είναι στο χέρι των στελεχών του ΚΙΝΑΛ να εκμηδενίσουν τις απώλειες με την πολιτική που ακολουθούν.

«Δεν πιστεύω ότι κρίνονται όλα από την παραμονή ή την αποχώρηση Βενιζέλου, με όλο το σεβασμό, το πολιτικό σκηνικό είναι πολύ σύνθετο», πρόσθεσε εξάλλου, μιλώντας στον Σκάι.

Όσον αφορά στα σενάρια παραίτησής του, είπε: «Δεν παραιτούμαι από θέσεις ευθύνης, τόσο σημαντικές, μου ανετέθη αυτή η θέση και θα το πάω μέχρι το τέλος, έτσι έχω μάθει να κάνω στην ζωή μου, όπως είχα κάνει ως υποψήφιος δήμαρχος, ως ευρωβουλευτής, ως υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ».

Σχολιάζοντας την κίνηση Γεννηματά να τον τοποθετήσει επικεφαλής του Επικρατείας, δήλωσε πως «αποβλέπει στο να επανασυνδεθούμε με αυτό το υπόγειο ρεύμα των 212.000 ανθρώπων που ψήφισαν τότε και που προέκριναν μία συνέχεια του ΠΑΣΟΚ και ένα μεγάλο άνοιγμα».

Παράλληλα, ο κύριος Καμίνης θέλησε να επισημάνει πως το ΚΙΝΑΛ δεν είναι «συμπλήρωμα» κανενός: «Εμείς δεν πρόκειται να γίνουμε συμπλήρωμα της ΝΔ, έχουμε τον χώρο μας και πάμε να κυριαρχήσουμε στον χώρο μας» είπε για την Νέα Δημοκρατία.

Κλείσιμο
«Πού θεμελειώνουν ότι με Καμίνη το ΚΙΝΑΛ πάει στον ΣΥΡΙΖΑ», αναρρωτήθηκε, τονίζοντας πως «συγκρούστηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ και με την δεξιά που διαδέχθηκα στον δήμο».

«Εχουμε αυτόνομη πορεία και δεν θα γίνουμε συμπλήρωμα κανενός», επισήμανε και προέβλεψε πως το ΚΙΝΑΛ στις εθνικές εκλογές θα έχει «μια πολύ καλή παρουσία, πιστεύω ότι θα πάμε πιο πάνω από το ποσοστό των ευρωεκλογών».

Καμίνης για Βενιζέλο: Δεν κρίνονται όλα στην παραμονή ή την αποχώρησή του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης