Άρχισαν τα καρφώματα για τις 60.000 ευρώ του Πετσίτη από τη FIFA

petsitis_papadopoulos_art_new

Δώσαμε τα λεφτά στον Πετσίτη για διαμεσολάβηση  με τον κ.Παπαδόπουλο της ΝΟVA,  υποστηρίζουν από την εταιρεία αθλητικών δικαιωμάτων του κ.Ντίνου Ντέρη -Δεν ξέραμε τον Πετσίτη, συνεργαζόμαστε απευθείας με εταιρείες αθλητικών τηλεοπτικών δικαιωμάτων, λένε από τη NOVA

Αναταράξεις, καρφώματα και αντιδράσεις τύπου «απεταξάμην τον Πετσίτη», προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο πανταχού παρών Μανώλης Πετσίτης εμπλέκεται και στο σκάνδαλο της FIFA ή αλλιώς το σκάνδαλο Βάλκε, αφού στη δικογραφία που συντάσσει η ελβετική δικαιοσύνη περιλαμβάνεται και  αμοιβή του Πετσίτη ύψους 60.250 ευρώ από την εταιρεία τηλεοπτικών δικαιωμάτων και αθλητικού μάρκετινγκ TAF Sports του Ντίνου Ντέρη.

Σύμφωνα με τη δικογραφία των Ελβετών, η συγκεκριμένη εταιρεία ελέγχεται για έμβασμα ύψους 500.000 ευρώ προς τον έκπτωτο γραμματέα της FIFA Ζερόμ Βάλκε, το οποίο χαρακτηρίζεται ως αναιτιολόγητο. Μετά την αποκάλυψη για τα 60.000 ευρώ προς τον Πετσίτη που έφερε στη δημοσιότητα χθες το dikisports.blogspot.com , η εταιρεία του Ντίνου Ντέρη έσπευσε να ρίξει στη NOVA το μπαλάκι για την αμοιβή στον Πετσίτη. Ετσι, όπως αναφέρει το dikhsports.blogspot.com, εκπρόσωπος της εταιρείας επικοινώνησε με το σάιτ και δήλωσε ότι "ο κύριος Μανόλης Πετσίτης πράγματι έλαβε την αμοιβή των 60.250 ευρώ από την εταιρεία μας" και διευκρίνισε: "Η αμοιβή του δεν έχει σχέση με την υπόθεση της FIFA, αλλά με τη διαμεσόλαβησή του στην πώληση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του αγγλικού και γαλλικού κυπέλλου στη Forthnet. Η διαμεσολάβηση έγινε λόγω των πολύ καλών σχέσεων του κ.Πετσίτη με τον διευθυντή της Nova κ.Πάνο Παπαδόπουλο".

Αυτή η δήλωση, προκάλεσε την αντίδραση της NOVA, στελέχη της οποίας πήραν τη σκυτάλη στα «καρφώματα» και έσπευσαν να διευκρινίσουν, ότι συνεργάζονται απευθείας με εταιρείες αθλητικών τηλεοπτικών δικαιωμάτων και ως εκ τούτου όχι με πρόσωπα, όπως ο Μανώλης Πετσίτης.

Ειδικότερα, τα στελέχη σημείωναν:

"1. Η σχέση που έχουμε με τη συγκεκριμένη εταιρεία τηλεοπτικών δικαιωμάτων και αθλητικού μάρκετινγκ είναι πολύχρονη, ακόμα και πολύ πριν εξαγοραστεί η Nova από τη Forthnet.
2. Οποιαδήποτε συναλλαγή διενεργούμε με τη συγκεκριμένη εταιρεία για την απόκτηση αθλητικών τηλεοπτικών δικαιωμάτων, είναι απευθείας και χωρίς επιπλέον διαμεσολάβηση.
Κατά συνέπεια δεν μπορούμε να σχολιάσουμε τις σχέσεις της συγκεκριμένης εταιρείας με τρίτους εμπλεκόμενους.


Το έμβασμα στον Βάλκε και τα 60 χιλιάρικα στον Πετσίτη

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το χθεσινό δημοσίευμα του dikisports.blogpot.com ο έκπτωτος γ.γ. της FIFA Ζερόμ Βάλκε έλαβε το 2015 τραπεζικό έμβασμα 500.000 ευρώ από Ελληνική εταιρεία τηλεοπτικών δικαιωμάτων και αθλητικού μάρκετινγκ, η οποία τα έτη 2016 και 2017 έδωσε φορολογημένη αμοιβή 60.250 ευρώ στον Μανόλη Πετσίτη.

Η Ελβετική Δικαιοσύνη μέσω του Έλληνα ειδικού ανακριτή διεθνών δικαστικών συνδρομών Παναγιώτη Καρακωνσταντή κατέσχεσε τα cd,τους σκληρούς δίσκους των υπολογιστών και έγγραφα της συγκεκριμένης εταιρείας που δραστηριοποιείται με μεγάλη εμπορική επιτυχία στον τομέα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Στα ευρήματα περιλαμβάνονται το αναιτιολόγητο έμβασμα Βάλκε και η περίεργη αμοιβή Πετσίτη.

Η υπόθεση εντάσσεται σε διεθνή έρευνα για το σκάνδαλο της FIFA, αλλά έχει και την εγχώρια εκδοχή της: Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών με το υπ' αριθμ. 4926/2018 βούλευμα του, διέταξε την άρση απορρήτου για το σχετικό υλικό και ήδη η νέα ανακρίτρια διεθνών δικαστικών συνδρομών Ερωφίλη Σταθοπούλου έλαβε τη συνδρομή της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Τα ευρήματα βρίσκονται στα χέρια της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη.

Τα τηλεοπτικά δικαιώματα, το σκάνδαλο της FIFA και η ΕΡΤ

Ωστόσο, αποκαλυπτικό για την υπόθεση και τις προεκτάσεις της σε σχέση με την ΕΡΤ και τα τηλεοπτικά δικαίωματα αθλητικών μεταδόσεων που πλήρωσε ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας και τον τρόπο που σχετίζεται με αυτά ο πολυπράγμων «Μανόλο του Παππά», είναι και παλαιότερο δημοσίευμα του bankingnews.gr, το οποίο, μεταξύ άλλων ανέφερε: 
Οι Ελβετικές αρχές διερευνούν την υπόθεση χρηματισμού του γενικού γραμματέα της FIFA καθώς βρέθηκαν χρήματα που είχαν κατατεθεί από τον κ. Ντέρη στους λογαριασμούς του.
Η κατηγορία είναι πως προνομιακά ο κ. Ντέρης έναντι χρηματισμού πήρε τα δικαιώματα του Παγκοσμίου Κυπέλλου και στη συνέχεια επιχείρησε να τα πουλήσει στην ΕΡΤ .
Δεν πρόλαβε όμως καθώς ξέσπασε το σκάνδαλο με αποτέλεσμα η ΕΡΤ να διαπραγματευτεί τελικά απευθείας με τη FIFA για τα δικαιώματα.
Πλην όμως φαίνεται πως βρέθηκε η διαδρομή του μαύρου χρήματος έστω και εάν δεν ολοκληρώθηκε η προσπάθεια.
Το εντυπωσιακό όμως είναι πως η ΕΡΤ ακόμα και μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου εξακολουθεί ακόμα και σήμερα να αγοράζει από την TAF Sports τηλεοπτικά δικαιώματα στίβου και άλλων αθλημάτων αλλά και να συνεργάζεται και σε άλλες εργασίες που αναθέτει σε τρίτους με την εταιρία του κ. Ντέρη.

ΣΧΟΛΙΑ (19)

-

Πωπω ξευτίλα.Ο Παππάς κι ο Τσίπρας τσιμουδιά ε;Ας βγούν να πουν οτι την Ελβετική δικαιοσύνη την έβαλαν οι κακοί φασίστες και τέτοια.

Μ.ΠΑΣΟΚ

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ (ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ)ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΟΥΣΤΑ?

@

Οι Πετσιταίοι, οι Καρανικαίοι κλπ. Τσυριζομπουμπούκια εκπροσωπούν το.......... "ηθικό" πλεονέκτημα της αριστεράς........

Respekt

Ρεσπεκτ στον κύριο Πετσιτη πρεπει να είναι πανέξυπνος από γκαρσόνι βρέθηκε σε μια θέση κλειδί και ξέρει να την εκμετσλευτει στο ακέραιο μαγκιά του !!!!!το ποτάμι δεν φέρνει κάθε μέρα κούτσουρα λένε στο χωριό μου ! Προσωπικά τον χαίρομαι διότι ξέρει να τα τρώει με γούστο σαμπάνιες ωραίες γυναίκες και διακοπές.....Όχι σαν μερικούς που μεταφέρανε τα εκατομμύρια στην Ελβετία τα κλείδωσαν εκεί ούτε μια επένδυση στην Ελλάδα και περιμένουν να τα φάνε στον άλλο κοσμο.. .Είναι μεγάλος μαγκας ο Μσνολο για αυτο δεν χρειάζεται να το κυνηγάτε

stp

Θα κάνει και ωραίες διακοπές και στον Λορυδαλό.

Της αλητοπαρεας

Τα καμωματα.

ανωνυμος

Βρε παιδια αυτος ο αλλος με τα 4 πλαστα πτυχια,φιλος του πολακη και του ξανθου,που βρισκεται

Νάουσα πάρος

Ετσι και αλλιώς ο ντέρης είναι και αυτός απο την παρέα της πάρου αφού διαθέτει εκεί εξοχική κατοικία Είδες πόσο όμορφα βγαίνουν ένα ένα με την σειρά Είπαμε μόνο αυτός πληρώθηκε όταν άνοιξε η ερτ

Μπούφος

Καλά και στη FIFA έβαλε χέρι ο νταβατζής; Και μετά μου λέτε εκλογές!!!! Τελευταία μέρα ρε, μέχρι τελευταίο δευτερόλεπτο θα μασάνε τα συρριζόνια! Σιγά να μην αφήσουν την καρέκλα.....

Α

Ποιο ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς; Έχει την λαμογιά και αυτή στο πετσί(της)

Δηλαδή δεν ξέρετε τι είναι ο πετσίτης !

Ο πετσίτης είναι βαπορακι του Μαξίμου. Τον βαζανε μπροστινό να συνδιαλέγεται με επιχειρηματίες του δίνανε και χαρτζηλικακι μπροστά σε αυτά που τσεπωναν στο Μαξίμου και τώρα τον δίνουν. Στα πρότυπα της μαφίας λειτουργεί ο Σύριζα. Μην το τραβάτε όμως γιατί ο πολακης τα δει πάρει άσχημα. Του βάλανε χέρι από το Μαξίμου να μην μιλάει και δεν κρατιέται ο απόγονος σουμπεριτων.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mhtsotakis_ar

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση χρειάζεται ένα “πυροσβεστικό σχέδιο” ή Σχέδιο Β», τόνισε ο πρωθυπουργός - Χαρακτήρισε  «απαράδεκτο η Τουρκία να χρησιμοποιεί το μεταναστευτικό ως μοχλό και να ασκεί πίεση στην Ευρωπαϊκή Ένωση ώστε να λάβει μεγαλύτερη οικονομική βοήθεια»

12
tsipras_ar

Δείτε το βίντεο -Η σημαιοφόρος συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία και δημοσιογράφος Γεωργία Μπιτάκου εντόπισε τον Αλέξη Τσίπρα στη διάρκεια πτήσης και τον... στόλισε κανονικά - Ποια είναι η Γεωργία Μπιτάκου

215
w18-71938dendias

«Προφανώς είναι καλύτερα έτσι παρά να χανόντουσαν ανθρώπινες ζωές, να υπήρχαν στρατιωτικές επιχειρήσεις, να είχαμε πρόσφυγες, να διεξαγόταν στην περιοχή μας άλλη μια πολεμική σύγκρουση», είπε ο υπουργός Εξωτερικών 

4