Τα ξαναβρήκαν Λεβέντης - Σαρίδης: Και πάλι διευθυντής της Κ.Ο. της Ενωσης Κεντρώων ο βουλευτής Θεσσαλονίκης

Τα ξαναβρήκαν Λεβέντης - Σαρίδης: Και πάλι διευθυντής της Κ.Ο. της Ενωσης Κεντρώων ο βουλευτής Θεσσαλονίκης

Παρελθόν αποτελεί η πολύμηνη κόντρα ανάμεσα στον πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων και τον βουλευτή με αφορμή τη συμπεριφορά έτερου βουλευτή του κόμματος στη ΔΕΘ

leventis-saridis
Χρέη διευθυντή της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ένωσης Κεντρώων αναλαμβάνει εκ νέου ο κ. Γιάννης Σαρίδης τερματίζοντας με αίσιο τρόπο την πολύμηνη σύγκρουση που είχε με τον κ. Βασίλη Λεβέντη και η οποία απειλούσε με διάλυση την κοινοβουλευτική υπόσταση του κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής Θεσσαλονίκης είχε ζητήσει από τον πρόεδρο του κόμματος την παραδειγματική τιμωρία του κ. Δημήτρη Καβαδέλα επειδή ο τελευταίος διαμαρτυρήθηκε όταν του ζήτησαν να πληρώσει εισιτήριο για την είσοδό του στην ΔΕΘ.

Ο κ. Λεβέντης δεν εισάκουσε τις υποδείξεις με αποτέλεσμα ο κ. Σαρίδης να απειλήσει με αποχώρηση και ανεξαρτητοποίηση που θα σήμαινε και την διάλυση της ΚΟ της Ενωσης Κεντρώων. Μάλιστα ο κ. Σαρίδης υπερψήφισε τον κρατικό προϋπολογισμό οδηγώντας αρκετά στελέχη του κόμματός του να υποθέσουν ότι επιδιώκει την ένταξή του στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο, ο κ. Σαρίδης είχε συνάντηση σήμερα με τον κ. Λεβέντη και φαίνεται πως λύθηκε η παρεξήγηση καθώς οι δύο τους σχεδίασαν τα επόμενα βήματα της κοινής πολιτικής πορείας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης