Ο βουλευτής Καβαδέλλας διαμαρτύρεται γιατί του ζητήθηκε να κόψει εισιτήριο στη ΔΕΘ «σαν κοινός πελάτης»

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων ένιωσε προσβεβλημένος που του ζητήθηκε να αγοράσει εισιτήριο, απειλεί να μην ξαναπάει στη ΔΕΘ - Προσήλθα για να τιμήσω την έκθεση, λέει σε επιστολή διαμαρτυρίας και προσθέτει ότι για κείνον θα ήταν «ταλαιπωρία να περπατά δύο ώρες από περίπτερο σε περίπτερο»

Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον πρόεδρο της Βουλής, κ. Νίκο Βούτση, απέστειλε ο βουλευτής ν. Αττικής της Ένωσης Κεντρώων, Δημήτρης Καβαδέλλας, καθώς, όπως αναφέρει, του ζητήθηκε να... κόψει εισιτήριο κατά την είσοδό του στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την επιστολή, που δημοσιεύει το voria.gr η υπεύθυνη «εξεδίωξε» τον βουλευτή, λέγοντας του να περάσει από τα ταμεία να βγάλει εισιτήριο «σαν κοινός πελάτης, επισκέπτης και μου συνέστησε εκθέτοντάς με δημόσια, να δίνω το δήθεν καλό παράδειγμα πληρώνοντας το αντίτιμο της εισόδου μου όπως όλοι πράττουν, παρουσιάζοντας εννοιολογικά την περίπτωση των Βουλευτών ως ''τζαμπατζήδων''».

Ο κ. Καβαδέλλας ενημερώνει μάλιστα πως έστειλε επιστολή και στη διοίκηση της ΔΕΘ, προκειμένου να μην του αποστείλλουν ξανά πρόσκληση, ενώ σε άλλο σημείο της επιστολής του προς τον κ. Βούτση αναφέρει πως «δεν προσήλθα στην έκθεση για να αγοράσω τρακτέρ μπογιές και εργαλεία» και πως για τον ίδιο «θα ήταν ασφαλώς μία ταλαιπωρία να περπατώ δυο ώρες από περίπτερο σε περίπτερο».
Σημειώνεται, ότι το αντίτιμο του εισιτηρίου που θεώρησε προσβλητικό να πληρώσει ο βουλευτής, είναι 7 ευρώ...Ολόκληρη η επιστολή του βουλευτή:

«ΚΑΒΑΔΕΛΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Βουλευτής Αττικής – ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

Προς τον Πρόεδρον της Βουλής των Ελλήνων 13/09/2018

Θέμα: Ανεπιθύμητοι οι Βουλευτές στην διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης

Αξιότιμε κε Πρόεδρε της Βουλής των Ελλήνων.

Έλαβα μία πρόσκληση να παρευρεθώ στα εγκαίνια της διεθνούς εκθέσεως Θεσσαλονίκης πλην όμως δεν κατέστη δυνατόν να παραστώ στα εγκαίνια .

Θεώρησα την πρόσκληση τιμητική και σκέφτηκα με την πρώτη ευκαιρία να πραγματοποιήσω την επίσκεψη, την 12/09/2018 ανταποκρινόμενος στην τιμή που μου έκαναν να με καλέσουν στα εγκαίνια.

Αντιμετώπισα στην έκθεση προσβλητικό και εχθρικό προς τον Κοινοβουλευτισμό περιβάλλον. 

Η υπεύθυνη με εξεδίωξε λέγοντας μου να περάσω από τα ταμεία να βγάλω εισιτήριο σαν κοινός πελάτης, επισκέπτης και μου συνέστησε εκθέτοντάς με δημόσια, να δίνω το δήθεν καλό παράδειγμα πληρώνοντας το αντίτιμο της εισόδου μου όπως όλοι πράττουν, παρουσιάζοντας εννοιολογικά την περίπτωση των Βουλευτών ως ‘’τζαμπατζήδων’’.

Αρνήθηκα να αποκριθώ στην προσβολή αυτή και αποχώρησα διαμαρτυρόμενος εντόνως για την εχθρική, προσβλητική, υποτιμητική αυτή συμπεριφορά των υπευθύνων της διεθνούς έκθεσης που πηγάζει βέβαια και από την ανεπαρκή στάση των συναρμόδιων Υπουργών.

Ως εκ τούτου απέστειλα επιστολή στους διοργανωτές με την οποία ζητώ να μη μου ξαναστείλουν πρόσκληση αφού δεν είναι εις θέσιν να τιμούν το Κοινοβούλιο, τους προσκεκλημένους τους ή έστω απρόσκλητους Βουλευτές.

Σε αντίθεση με την Ελλάδα, όταν επισκέφθηκα την FIERRA DI MILANO, μου διέθεσαν και ξεναγό τιμώντας το αξίωμα του Βουλευτή, όχι ασφαλώς το άτομο.

Εγώ προσωπικώς δεν προσήλθα στην έκθεση για να αγοράσω τρακτέρ μπογιές και εργαλεία. Προσήλθα για να τιμήσω αφ’ ενός την Θεσσαλονίκη και αφ’ ετέρου τους διοργανωτές και τους εκθέτες. Για μένα θα ήταν ασφαλώς μία ταλαιπωρία να περπατώ δυο ώρες από περίπτερο σε περίπτερο.
Θα παρακαλούσα να μου γνωρίζατε τις ενέργειές Σας.

Μετά τιμής,

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΒΑΔΕΛΛΑΣ

Βουλευτής Ν. Αττικής ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ».

ΠΗΓΗ: voria.gr

Δείτε βίντεο: Ο βουλευτής Καβαβέλλας διαμαρτύρεται γιατί του ζητήθηκε να κόψει εισιτήριο στη ΔΕΘ «σαν κοινός πελάτης»

ΣΧΟΛΙΑ (61)

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ο ΚΟΠΡΙΤΑΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΕ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΣΟΔΟ. ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Μ Α Λ Α Κ Ε Σ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ. ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΡΕ ΛΕΤΣΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ...ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΗ

Η αλήθεια να λέγεται

Ο ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ. Τάσσομαι απολύτως ΜΕ την πλευρά τού κυρίου Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, αδιάφορα ποιός και τι είναι, τον αγνοώ παντελώς. Κατά την άποψή μου, Η ΣΤΑΣΗ της ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΙΣΣΑΣ της ΔΕΘ ΥΠΗΡΞΕ ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ. Γιαυτό, θα είχε αξία να δημοσιοποιηθούν τα προσόντα, το πώς και πότε το εν λόγω άτομο κατέλαβε την εκεί υπαλληλική θέση, την οποία και προφανώς, κατά την άποψή μου πάντα, ΔΕΝ ΤΙΜΗΣΕ. Αλλωστε, τα μεγάλα ποτάμια από μικρές πηγές ξεκινάνε. Σημ: Ο λαϊκισμός και το θράσος έχουν δύο όψεις, κραδαίνοnται και από την πλευρά ιδιωτών οι οποίοι και σαφώς δεν στέκονται στο ύψος του Πολίτη. ΥΓ: Ουδεμία σχέση έχω με πρόσωπα και θεσμούς που αφορούν και το εν λόγω Κόμμα των Κεντρώων, ένα λαϊκιστικό μόρφωμα και αυτό, που απλώς δια της παρουσίας του επιβεβαιώνει τις χαμηλές κρίσεις και τις χαλεπές πτήσεις μέρους της Ελληνικής Κοινωνίας.

@

Και τι είσαι συ, ρε φαλακρέ, διαφορετικός από εμάς ; εμείς μακάκες είμαστε που πληρώνουμε; πλήρωνε, κοινέ θνητέ, και μη μιλάς.....κακομαθημένε....

οφμμμμ

στις εκλογες θα εισαι εκτος βουλης. να χαρεις οσο πιο πολυ την αλαζονεια σου γιατι θα βλεπεις με τα κυαλια την βουλη νουμερο. τζαμπατζη.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΠΟΝΤΟΣ

ΕΔΩ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΘ?

...

Εσείς τους ψηφίζατε εδώ και 40 χρόνια και μέχρι και σήμερα, εσείς τους φιλούσατε τα χέρια στις συγκεντρώσεις, εσείς τους φέρεστε ακομα και τώρα σαν άρχοντες και μεσσίες που θα σας σώσουν, ο καθένας τον δικό του. Δεν τους δείξατε ποτέ ότι πρέπει να σας υπηρετούν και ότι τους πληρώνετε από το υστέρημά σας και ότι αυτοί σας χρωστάνε, όχι εσείς. Γιατί λοιπόν διαμαρτύρεστε όταν το παίρνουν πάνω τους;

.....σουργελα

Αντε να γινουν εκκογες να τελειωνουμε με αυτα τα .....

ΘΛΙΨΗ

Αυτή είναι η κατάντια των ραγιάδων και των εκπροσώπων τους. Τζαμπατζήδες, θρασίμια (όπου τους παίρνει), κακομοίριδες, εαυτούληδες, γενικά ραγιάδες (κοπάδι στα τούρκικα).

Εicke

Αυτοι οι κρετινοι που τον ψηφισαν και τον εστειλαν να παντελονιαζει μερικα χιλιαρικακια το μηνα αβασανιστα, θα νιωθουν πραγματικα υπερηφανοι μετα απ'αυτη την ειδηση. Στο μεταξυ ορισμενοι εκ των αμνοεριφιων ψηφοφορων μπορει να μην μπορουν να πληρωσουν εφορια και ΕΝΦΙΑ.

Νάγια Οικονόμου

Άλλο ένα από τα κρούσματα Ένωσης κεντρώων και Λεβέντη. Για να μη μας λένε μετά ότι διαφέρει ο Λεβέντης!.. Χειρότερος όλων είναι!. Λυσσαλέα για την επανεκλογή του στη Βουλή νοιάζεται, τίποτε άλλο. Δεν έχει καμία σχέση με τον Λεβέντη πολύ πριν μπει Βουλή, αν και τότε προφανώς ίδιος πάλι ήταν!..

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

prime_minister

Ο Αλέξης Τσίπρας παρευρέθηκε στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο υπουργείο Εξωτερικό – Ο Κατρούγκαλος είπε ότι θα κρατήσουν ένα κομμάτι για τον Νίκο Κοτζιά

5
venis

O πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζει πως δεν ξαφνιάστηκε καθόλου από τις μετακινήσεις Μωραΐτη-Τόλκα από το ΚΙΝΑΛ στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς θεωρεί πως «πολιτικοί τυχοδιώκτες και θεσιθήρες υπήρχαν πάντα, σε όλους τους χώρους και όλες τις ηλικίες» και πως «τέτοιες ευτελείς κινήσεις ενοχλούν την παράταξη και τη συσπειρώνουν».

16
aridd

«Ο κ. Μπελαβίλας, γενικά, είναι λαλίστατος για διάφορα θέματα. Παθαίνει όμως αφωνία, όταν πρόκειται να αναφερθεί σε σημαντικά ζητήματα που άπτονται των κυβερνητικών ευθυνών», σχολίασε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά 

dioti

Η πρώην βουλευτής Λάρισας Ηρώ Διώτη, που δεν ψήφισε το τρίτο μνημόνιο και ακολούθως παραιτήθηκε από το μέλος του κυβερνώντος κόμματος ασκεί δριμεία κριτική στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας

12