Επιστολή Πολάκη στον Στουρνάρα: Αιτούμαι να παρευρεθώ στο επόμενο ΔΣ της ΤτΕ

Επιστολή Πολάκη στον Στουρνάρα: Αιτούμαι να παρευρεθώ στο επόμενο ΔΣ της ΤτΕ

Από τις απειλές και τις ανακοινώσεις ότι θα πάει στην Τράπεζα και δεν θα φύγει, ο Παύλος Πολάκης τώρα ζητά άδεια για να παρευρθεί στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της ΤτΕ

polakis-new-ne
Σε μια προσπάθεια να φανεί ότι λειτουργεί θεσμικά μετά το σάλο αλλά και την παρέμβαση της δικαιοσύνης που προκάλεσαν οι συμπεριφορές του μετά την αποκάλυψη από το Πρώτο ΘΕΜΑ για το καταναλωτικό δάνειο των 100.000 ευρώ από την Attica Bank προχώρησε ο Παύλος Πολάκης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας μετά το δημοσίευμα της 17ης Φεβρουαρίου ξεκίνησε τις ύβρεις και τις απειλές αρχικά προς το Πρώτο ΘΕΜΑ. Στη συνέχεια τραμπούκισε τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος προχωρώντας στην πρωτοφανή κίνηση να μαγνητοφωνήσει τη συνομιλία τους.

Στο διάλογο από την υποκλαπείσα συνομιλία που επιβεβαίωσε ο Παύλος Πολάκης, είχε, μάλιστα, απειλήσει τον Γιάννη Στουρνάρα ότι «θα έρθω εγώ από εκεί και δεν θα φύγω αν δεν διατάξετε τον έλεγχο (σ.σ. για άλλα δάνεια)» ενώ σε ανάρτησή του στο Facebook είχε κάνει ακόμα πιο συγκεκριμένη την απειλή του γράφοντας ότι «θαπεριμενω 3 μερες να ελέγξετε ΚΑΙ τα δάνεια που σας ειπα στο τηλεφωνο....Μετα ,αν δεν ,....θαρθω απο κει να κουβεντιάσουμε απο κοντα....».

Οχτώ ημέρες μετά - πάντα μέσω της προσφιλούς στον ίδιο μεθόδου των αναρτήσεων στο Facebook - ο Παύλος Πολάκης ανακοίνωσε ότι έστειλε επιστολή στο Γενικό Συμβούλιο της Τράπεζας της Ελλάδος, προσπαθώνας να λειτουργήσει θεσμικά και από τις απειλές και τις ανακοινώσεις ότι θα πάει στην Τράπεζα και δεν θα φύγει, ζητά άδεια για να παρευρθεί στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της ΤτΕ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης