Η Παπακώστα κάνει διαγωνισμό για... καπάκια τουαλέτας

katerina-papakosta-ena

Αν και είχαν αλλαχθεί πριν δύο χρόνια με κόστος 186 ευρώ έκαστο, η κυρία Παπακώστα αγόρασε καινούρια, με δαπάνη του υπουργείου ύψους 89,28 ευρώ

Οι τέσσερις «υπηρεσιακές» ομπρέλες βροχής των 125 ευρώ έκαστη για την κάλυψη των αναγκών της υπουργού Προστασίας του Πολίτη Ολγας Γεροβασίλη και της υφυπουργού Κατερίνας Παπακώστα ομολογουμένως καταγράφονται στις πλέον ενδιαφέρουσες προμήθειες της πολιτικής ηγεσίας του συγκεκριμένου υπουργείου.

Μία όμως καινούργια δαπάνη της κυρίας Παπαπώστα έρχεται να δημιουργήσει εκ των πραγμάτων συγκρίσεις με τους προκατόχους της προσδίδοντας στοιχεία «ταξικότητας» μεταξύ των κυβερνητικών στελεχών ακόμα και στα χαρακτηριστικά της... υπουργικής τουαλέτας! Αυτό άλλωστε προέκυψε από την πρόσφατη κινητοποίηση ολόκληρου του υπηρεσιακού μηχανισμού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για να αγοραστούν προστατευτικά καπάκια τουαλέτας για το γραφείο της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Προηγήθηκε η σχετική απόφαση ανάληψης υποχρέωσης για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΥΟ (02) ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΠΑΚΙΩΝ ΛΕΚΑΝΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ (ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 43cm x 36cm),ΠΡΟΣ ΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΓΡ. Κ/ΑΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ» και ακολούθησε η απευθείας ανάθεση της προμήθειας στην εταιρεία “Π.ΚΟΥΤΣΟΘΟΔΩΡΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε”, από την οποία αγοράστηκαν και οι υπουργικές ομπρέλες, έναντι του ποσού των 89,28 ευρώ ή αλλιώς 44,64 ευρώ το κάθε ένα καπάκι. Στη συνέχεια συγκροτήθηκαν δύο διαφορετικές τριμελείς επιτροπές εκτέλεσης της παραπάνω δαπάνης και παραλαβής των καπακιών.

Δύο χρόνια νωρίτερα όμως το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ είχε προχωρήσει στην προμήθεια από την ίδια προμηθεύτρια εταιρεία με απευθείας ανάθεση καπακιών για την τουαλέτα του τότε αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Νίκου Τόσκα. «Αποφασίζουμε την με απευθείας ανάθεση προμήθεια τριών σετ καπάκια λεκάνης στην εταιρεία με την επωνυμία “Π. ΚΟΥΤΣΟΘΟΔΩΡΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε” για τις ανάγκες του Γρ. κ. Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, έναντι του χρηματικού ποσού των πεντακοσίων πενήντα οκτώ ευρώ(558,00ευρώ) συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ». Δηλαδή, τα καπάκια για την τουαλέτα του κ. Τόσκα, που αγοράστηκαν με την προβλεπόμενη υπηρεσιακή σχολαστικότητα μέσω συγκρότησης επιτροπών από αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, κόστισαν 186 ευρώ το κάθε ένα ή αλλιώς 4 φορές περισσότερο από τα καπάκια, που προμηθεύτηκε η κυρία Παπακώστα...


Δείτε αναλυτικά όλες τις αποφάσεις για την έγκριση της δαπάνης και την συγκρότηση επιτροπών της Κατερίνας Παπακώστα και ακολούθως του Νίκου Τόσκα:

kapakia01

kapakia01
kapakia02
kapakia03
kapakia04
kapakia05
kapakia06


ΣΧΟΛΙΑ (40)

ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ..

..και λοιποί αστυνομικοί απασχολούνται για το καπάκι της τουαλλέτας καί όχι με την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!! Συγχαρητήρια κυρία υπουργέ!!!

Βρωμοστομος

Ρε σεις ενα ολοκληρο λαο τον εχουν φερει καπακι και ασχολεισθε με τα καπακια. Υπαρχουν τοσοι προθυμοι να κανουν το καπακι και πανε κι΄αγοραζουνε. Ο Μοντιε τι σπαταλη γινετε στο Καρπενησι.

Ζορρο

Ρε κλεφτες αριστεροι στο praktiker 2,99 εχει το ενα λαμογια πεινασμενα λιγουρια σταλινοαριστεροστροφοι

Το καπάκι των 90 σου τρίβει το σημείο

Και χαλαρώνεις

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΕΤΑΞΩΤΟΙ ΚΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΒΡΑΚΙΑ.

ΓΕΟ

Ο ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ @11:10 έγραψε το καλύτερο σχόλιο!!

ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ....

...θα πλήρωνε από την τσέπη της 20€ να αγοράσει ένα καπάκι και ούτε επιτροπές παραλαβής-καταστροφής,γραφειοκρατεία κλπ και εμείς δεν θα γράφαμε σχόλια για το ποιόν της κυρίας υπουργού.

ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ`

ΑΡΙΣΤΕΡΟΤΑΤΟ..... ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΤΟΥ!!!! ΜΠΡΑΒΟ

επιτροπές

... το κόστος μισθοδοσίας και αποζημίωσης της επιτροπής που θα προβεί στον διαγωνισμό για την αγορά των καπακιών, κοστίζει πιο πολύ από τα καπάκια !

elenh

186 ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΡΕ??? ΦΥΛΑΚΗ ΘΕΛΕΤΕ!

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4923538

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε στη λειτουργία της νέας πλατφόρμας του κόμματος η οποία όπως είπε θα συμβάλλει στη συγκρότηση μιας μεγάλης προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης - Νέα σφοδρή επίθεση στη ΝΔ 

3
polakis4

Έντονη διαφωνία του Παύλου Πολάκη για την τροπολογία του υπουργείου Παιδείας - «Την σήκωσαν αυτοί που πολέμησαν στην Αλβανία, στην μάχη της Κρήτης και όχι αυτοί που έφυγαν τρέχοντας» είπε για τη σημαία

33
dimadama

Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Ζέφη Δημαδάμα κάλεσε τις Γυναίκες του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος να καταδικάσουν την τουρκική εισβολή – Ζητά να ληφθούν κυρώσεις και να αποφευχθούν περαιτέρω απώλειες ζωών