Κώστας Βλάσης (ΝΔ): Εθνικά επικίνδυνη και επιζήμια η «Συμφωνία των Πρεσπών»

Κώστας Βλάσης (ΝΔ): Εθνικά επικίνδυνη και επιζήμια η «Συμφωνία των Πρεσπών»

Ο βουλευτής Αρκαδίας τόνισε ακόμη ότι  μέσω της συμφωνίας αναγνωρίζεται στους Σκοπιανούς «μακεδονική γλώσσα και εθνότητα». 

KAR_1501-2
Για μία άθλια πολιτική παράσταση με στόχο να καλύψει τα σκοτεινά σημεία της Συμφωνίας των Πρεσπών, κατηγόρησε την κυβέρνηση ο βουλευτής Αρκαδίας της Ν.Δ Κώστα Βλάσης, κάνοντας λόγο για μία επιζήμια συμφωνία οι συνέπειες της οποίας θα αποτυπωθούν στο άμεσο μέλλον.

Με αφορμή την κοπή της πίτας του πολιτικού του γραφείου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και ενώπιων περισσοτέρων από 30 βουλευτών, αλλά και πλήθος κόσμου, ο κ. Βλάσης χαρακτήρισε κάκιστη και εθνικά επικίνδυνη και επιζήμια τη συγκεκριμένη συμφωνία, τονίζοντας ότι μέσω αυτής αναγνωρίζεται στους σκοπιανούς «μακεδονική γλώσσα και εθνότητα».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. κ. Α. Γεωργιάδης, ο δήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Νίκας, και οι κ.κ. Πλακιωτάκης, Κακλαμάνης, Κικίλιας, Κεφαλογιάννη, Δένδιας, Βρούτσης, Βορίδης, Σκρέκας, Ασημακοπούλου, Γκιουλέκας, Δαβάκης, Δήμας, Καραμανλή, Καράογλου, Φορτσάκης, Μπούρας, Κέλλας, Σταμάτης, Σαλμάς, Μπουκώρος, Καρασμάνης, Κατσανιώτης, Δημοσχάκης, Γεωργαντάς, Βαγιωνάς, Κουτσούμπας, Γιόγιακας, Κοντογεώργος κ.α.
αυτό.

KAR_1123-2
KAR_1137-2
KAR_1224-2
KAR_1683-2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης