ΝΔ για Γεροβασίλη: Η νέα υπουργός «χαϊδεύει» τους Ρουβίκωνες

ΝΔ για Γεροβασίλη: Η νέα υπουργός «χαϊδεύει» τους Ρουβίκωνες

«Τους λίγους μήνες που τους απομένουν, ας φροντίσουν τουλάχιστον να μην κάνουν περισσότερο κακό στη χώρα», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση  της Νέας Δημοκρατίας 

nd
«Η σημερινή πρώτη συνέντευξη της Όλγας Γεροβασίλη ως υπουργού Προστασίας του Πολίτη, είναι η απόλυτη επιβεβαίωση της επικίνδυνης ιδεοληπτικής εμμονής από την οποία πάσχει ολόκληρος ο ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, ως απάντηση σε δήλωση της Όλγας Γεροβασίλη στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

«Διότι δεν χαϊδεύει μόνον τους Ρουβίκωνες. Η κ. Γεροβασίλη φτάνει στο σημείο να υποβαθμίζει ακόμη και τους κινδύνους της τρομοκρατίας. Τους προειδοποιούμε: Η ασφάλεια των πολιτών δεν είναι ένα ακόμη παιχνίδι στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα όλων των πολιτών», τονίζει η Νέα Δημοκρατία.

«Τους λίγους μήνες που τους απομένουν, ας φροντίσουν τουλάχιστον να μην κάνουν περισσότερο κακό στη χώρα.

Υ.Γ. Η χθεσινή επίθεση που έγινε στο σπίτι του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε είναι άλλη μια κραυγαλέα απόδειξη των κινδύνων που εγκυμονεί η ανοχή στη βία και η απαράδεκτη στοχοποίηση ακόμη και δημοσιογράφων από τον ΣΥΡΙΖΑ, τα φιλικά του ΜΜΕ και τα πληρωμένα τρολ του.

Αναλυτικά η δήλωση της κ. Γεροβασίλη για ΝΔ και Ρουβίκωνα

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το «άβατο» των Εξαρχείων η υπουργός είπε ότι το «ζήτημα των Εξαρχείων» δεν αντιμετωπίζεται οριστικά με την αστυνόμευση και μόνο. Ούτε με τη στρατοπεδοποίηση καλών και κακών, προσθέτοντας ότι χρειάζεται συνεργασία κατοίκων, φορέων, συλλογικοτήτων, πολιτικών κομμάτων, αυτοδιοίκησης, κράτους και συντονισμένη συλλογική προσπάθεια, ώστε να βρεθούν οι αιτίες του προβλήματος.

Για τον «Ρουβίκωνα» η κ. Γεροβασίλη είπε ότι «η εμμονή της ΝΔ με τον "Ρουβίκωνα" δείχνει την ιδεολογική της απομόνωση από τα πραγματικά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας» και ότι «όσο δεν μπορεί να αρθρώσει ουσιαστικό πολιτικό λόγο για τα ζητήματα ασφάλειας που απασχολούν τους Έλληνες πολίτες τόσο περισσότερο περνά τον Ρουβίκωνά της».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης