ΝΔ για αλλαγές σε ΕΛΑΣ- Πυροσβεστική: Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο- Αλέξης Τσίπρας

ΝΔ για αλλαγές σε ΕΛΑΣ- Πυροσβεστική: Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο- Αλέξης Τσίπρας

Για προσπάθεια του πρωθυπουργού να διασωθεί, ενώ οι Έλληνες ξέρουν ότι η κυβέρνησή του βρίσκεται σε αποδρομή, σημειώνει σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση

nd-grafeia
Με μια λιτή, αλλά ιδιαίτερη επικριτική ανακοίνωσε αντέδρασε η Νέα Δημοκρατία στην αλλαγή ηγεσίας στην Αστυνομία και την Πυροσβεστική. Η αξιωματική αντιπολίτευση επαναλαμβάνει ότι οι ευθύνες για τη φονική πυρκαγιά ανήκουν στον ίδιο τον πρωθυπουργό, σημειώνοντας ότι «οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο» και σημειώνει ότι η αντικατάσταση των δύο αρχηγών γίνεται πάνω στην ταραχή του πρωθυπουργού να διασωθεί, ενώ «οι Έλληνες ξέρουν ότι ο ίδιος και η κυβέρνησή του βρίσκονται σε αποδρομή». Μάλιστα, η ΝΔ καταγγέλει τις νέες επιλογές στην ηγεσία των δύο σωμάτων ασφαλείας ως υπαγορευμένες με κομματικά κριτήρια.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της Νέας Δημοκρατίας, ακολουθεί:


«Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας. Όσο και αν επιχειρεί ο Πρωθυπουργός μέσα στην ταραχή του να διασωθεί απομακρύνοντας τους επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής, οι Έλληνες ξέρουν ότι ο ίδιος και η κυβέρνησή του βρίσκονται σε αποδρομή.

Φεύγοντας τακτοποιεί τους εναπομείναντες δικούς του ανθρώπους, επιλέγοντας με κομματικά κριτήρια την ηγεσία των σωμάτων ασφαλείας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης