ΝΔ: Καταθέτει τροπολογία για την παράταση του ειδικού καθεστώτος ΦΠΑ στα νησιά που πλήττονται από το προσφυγικό

ΝΔ: Καταθέτει τροπολογία για την παράταση του ειδικού καθεστώτος ΦΠΑ στα νησιά που πλήττονται από το προσφυγικό

Θα κατατεθεί στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο για το προσφυγικό και το μεταναστευτικό

nd-lesvos
Τροπολογία που θα προβλέπει να εξαιρεθούν τα νησιά τα οποία πλήττονται από την προσφυγική κρίση από την αύξηση του ΦΠΑ θα καταθέσει η ΝΔ στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο για το προσφυγικό και μεταναστευτικό.
Με εντολή του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη την τροπολογία συνέταξαν οι βουλευτές Χ.Αθανασίου, Μ. Κόνσολας και Ν.Μηταράκης και με αυτή θα ζητείται από την κυβέρνηση η δωδεκάμηνη παράταση του ειδικού καθεστώτος του νησιωτικού ΦΠΑ για τα νησιά που πλήττονται από τη μεταναστευτική κρίση. Είχε προηγηθεί συνάντηση του κ.Μητσοτάκη με τους εκπροσώπους του Συντονιστικού Οργάνου Λέσβου.

Από το γραφείο Τύπου εκδόθηκε σχετική η παρακάτω ανακοίνωση:

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ύστερα από τη συνάντηση που είχε το πρωί με τους εκπροσώπους του Συντονιστικού Οργάνου Λέσβου και τη δέσμευσή ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου τα νησιά που πλήττονται από την προσφυγική κρίση να εξαιρεθούν από την αύξηση του Φ.Π.Α., ζήτησε από τους βουλευτές κ. Χ. Αθανασίου (Λέσβου), Μ. Κόνσολα (Δωδεκανήσου) και Ν. Μηταράκη (Χίου) να καταθέσουν σχετική τροπολογία στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο για το προσφυγικό και μεταναστευτικό.

Με τη εν λόγω τροπολογία, ζητείται από την Κυβέρνηση η δωδεκάμηνη παράταση του ειδικού καθεστώτος του νησιωτικού Φ.Π.Α. για τα νησιά που πλήττονται από τη μεταναστευτική κρίση.


Κλείσιμο
Δείτε ΕΔΩ
την τροπολογία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης