ΝΔ: Καταθέτει τροπολογία για την παράταση του ειδικού καθεστώτος ΦΠΑ στα νησιά που πλήττονται από το προσφυγικό

nd-lesvos

Θα κατατεθεί στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο για το προσφυγικό και το μεταναστευτικό

Τροπολογία που θα προβλέπει να εξαιρεθούν τα νησιά τα οποία πλήττονται από την προσφυγική κρίση από την αύξηση του ΦΠΑ θα καταθέσει η ΝΔ στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο για το προσφυγικό και μεταναστευτικό.
Με εντολή του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη την τροπολογία συνέταξαν οι βουλευτές Χ.Αθανασίου, Μ. Κόνσολας και Ν.Μηταράκης και με αυτή θα ζητείται από την κυβέρνηση η δωδεκάμηνη παράταση του ειδικού καθεστώτος του νησιωτικού ΦΠΑ για τα νησιά που πλήττονται από τη μεταναστευτική κρίση. Είχε προηγηθεί συνάντηση του κ.Μητσοτάκη με τους εκπροσώπους του Συντονιστικού Οργάνου Λέσβου.

Από το γραφείο Τύπου εκδόθηκε σχετική η παρακάτω ανακοίνωση:

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ύστερα από τη συνάντηση που είχε το πρωί με τους εκπροσώπους του Συντονιστικού Οργάνου Λέσβου και τη δέσμευσή ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου τα νησιά που πλήττονται από την προσφυγική κρίση να εξαιρεθούν από την αύξηση του Φ.Π.Α., ζήτησε από τους βουλευτές κ. Χ. Αθανασίου (Λέσβου), Μ. Κόνσολα (Δωδεκανήσου) και Ν. Μηταράκη (Χίου) να καταθέσουν σχετική τροπολογία στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο για το προσφυγικό και μεταναστευτικό.

Με τη εν λόγω τροπολογία, ζητείται από την Κυβέρνηση η δωδεκάμηνη παράταση του ειδικού καθεστώτος του νησιωτικού Φ.Π.Α. για τα νησιά που πλήττονται από τη μεταναστευτική κρίση.


Δείτε ΕΔΩ
την τροπολογία

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Vasileios

Όλα για τη ψήφο και τίποτα ουσιώδες για οργανική αλλαγή. Μια αντιπολίτευση που ταιριάζει στην πολίτευση και συνάμφω ταιριάζουν στην μεταπολίτευση.

ΝΙΚ

Να δούμε τι θα πουν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ βουλευτές των νησιών.

GS

Εξυπνη κίνηση...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kivernisi_psifos_arthro

148 βουλευτές ψήφισαν κατά, ένας ήταν απών - «Ναι» ψήφισαν οι έξι βουλευτές Κουντουρά, Παπαχριστόπουλος, Ζουράρις, Κόκκαλης, Παπακώστα και Δανέλλης, που στοιχίζονται με τους 145 του ΣΥΡΙΖΑ - «Όχι» ο Καμμένος

132