Κίνημα Αλλαγής για Τσίπρα: Μίλησε για «ραγιαδισμό», εκείνος που τα έδωσε όλα στην τρόικα

Κίνημα Αλλαγής για Τσίπρα: Μίλησε για «ραγιαδισμό», εκείνος που τα έδωσε όλα στην τρόικα

Το Κίνημα Αλλαγής επικρίνει τον πρωθυπουργό για τη σημερινή ομιλία του σημειώνοντας: «Μίλησε για "καθαρή έξοδο", εκείνος που συμφώνησε νέα επιτροπεία και κόβει συντάξεις. Μίλησε για "σχέδιο ανάπτυξης", εκείνος που μας χρέωσε με 200 δισεκατομμύρια ευρώ»

fofi1
Σφοδρή κριτική στην ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ασκεί το Κίνημα Αλλαγής. Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι «το θράσος του κ. Τσίπρα ξεπέρασε σήμερα κάθε όριο. Δεν πείθει πια κανέναν. Γι' αυτόν δεν υπάρχει "πλοίο, δεν υπάρχει οδός διαφυγής"».

Το Κίνημα Αλλαγής επικρίνει τον πρωθυπουργό σημειώνοντας: «Μίλησε σήμερα για "ραγιαδισμό", εκείνος που τα έδωσε όλα στην τρόικα. Μίλησε για "καθαρή έξοδο", εκείνος που συμφώνησε νέα επιτροπεία και κόβει συντάξεις. Μίλησε για "σχέδιο ανάπτυξης", εκείνος που μας χρέωσε με 200 δισεκατομμύρια ευρώ». Μίλησε για "παρεμβάσεις από τη δικαιοσύνη", εκείνος που έχει συστήσει θύλακες παρακράτους μέσα σε αυτήν. Μίλησε για "παραδημοσιογραφία", εκείνος που καθοδηγεί το πιο άθλιο τμήμα του μαυροκίτρινου τύπου».

«Η Ελλάδα, όμως, μπορεί και θα βρει τον δρόμο της. Με τη δύναμη του ελληνικού λαού» καταλήγει το Κίνημα Αλλαγής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης