Για την υπόθεση Novartis συνεδρίασε το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ

Για την υπόθεση Novartis συνεδρίασε το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ

Τι συζήτησαν τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου – Νέες συνεδριάσεις το επόμενο διάστημα 

Μια πρώτη αποτίμηση των όσων συμβαίνουν στην υπόθεση Novartis έγινε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖα, υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. 

Κυβερνητικές πηγές υποστηρίζουν ότι η συζήτηση ήταν προκαταρκτική σχετικά με τις «καταιγιστικές εξελίξεις», ενώ διευκρινίστηκαν κάποια θέματα που αφορούν νομικά ζητήματα της δικογραφίας.

 «Η μελέτη της δικογραφίας θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες θα ληφθούν αποφάσεις» ανέφεραν πηγές της κυβέρνησης, προσθέτοντας ότι το ζήτημα θα συζητηθεί σε νέα συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

0000the21

«Πιστεύουμε ότι μπορούμε να βγάλουμε τη βία από την ελληνική κοινωνία και σ' αυτή την πράξη πρέπει με σοβαρότητα να 'σκύψουν' όλες οι πολιτικές δυνάμεις», δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης

1
kin_alla_0009

Σε ανακοίνωσή του, το Κίνημα Αλλαγής σημειώνει πως «ο κ. Τσίπρας αποφάσισε να εμφανίσει στους υπουργούς του ένα γενικό πλαίσιο του σχεδίου που έχει καταθέσει στις Βρυξέλλες αλλά κρατούσε μυστικό από την ιδία του την κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό»