Ποιον προτείνει η Βουλή για τη θέση του Προέδρου του Αρείου Πάγου

Ποιον προτείνει η Βουλή για τη θέση του Προέδρου του Αρείου Πάγου

Στο υπουργικό συμβούλιο αναμένεται να διαβιβαστεί τις επόμενες ώρες η γνωμοδότηση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής

Στο υπουργικό συμβούλιο αναμένεται να διαβιβαστεί τις επόμενες ώρες η γνωμοδότηση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής αναφορικά με τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το προεδρείο του Αρείου Πάγου.

Υπενθυμίζεται ότι το υπουργικό συμβούλιο έστειλε στην
Βουλή το προηγούμενο διάστημα λίστα με τους προτεινόμενους για την θέση του προέδρου και των αντιπροέδρων. Τα μέλη της Διάσκεψης μετά από ακρόαση των προτεινομένων προχώρησαν σε ψηφοφορία το αποτέλεσμα της οποίας – σύμφωνα με πληροφορίες – έχει ως εξής:

Για την θέση του Προέδρου του Αρείου Πάγου  ο κ. Δημήτρης Κράνης υπερίσχυσε λαμβάνοντας 17 ψήφους ακολούθησε ο κ. Βασίλειος Πέππας με 16 και η κυρία Ειρήνη Κιουρκτσόγλου – Πετρουλάκη με 14.

Το τυπικό όριο των 4/5 που προβλέπει το σχετικό άρθρο του Κανονισμού δεν ξεπεράστηκε, ωστόσο, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας αποτυπώνει την γνώμη της Βουλής.

Για τις θέσεις των αντιπροέδρων έλαβαν:

Η κυρία Πηνελόπη Ζωντανού 20 ψήφους, η κυρία Μαρία Γαλάνη-Λεοναρδοπούλου 18, ο κ. Βασίλειος Πέππας 17, η κυρία Μαρία Χυτήρογλου 17, η κυρία Αγγελική Αλειφεροπούλου 15, η κυρία Ειρήνη Καλού 13 και η κυρία Αρτεμισία Παναγιώτου 13.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση υποστηρίζει την υποψηφιότητα του κ. Πέππα για την θέση του προέδρου του Ανώτατου Δικαστηρίου.

ΣΧΟΛΙΑ (11)

Γανυμήδης

Δηλαδή, εσείς τι θα περιμένατε από από ένα παράνομο πολίτευμα? Έτσι λειτουργεί το επιβεβλημένο πολίτευμα της "προεδρικής κομματικής κοινοβουλευτικής συμμορίας"! Υπάρχουν 64 πολιτεύματα περίπου και μας επέβαλαν το τωρινό πολίτευμα πρίν από 40 χρόνια με το έτσι θέλω, ακόμα δεν τους ζήτησε κανείς τα ρέστα! Πατριώτες ξυπνήστε, ο λαός ασκεί την εξουσία, αυτό επιτυγχάνεται όταν γνωρίζει τι είναι πολίτευμα, τι είναι σύνταγμα και τι είναι τοπική αυτοδιοίκηση, με ποιά διαδικασία ο λαός τα νομιμοποιεί! Όλοι αυτοί που βρίσκονται μέσα στο κοινοβούλιο είναι παράνομοι, διότι ασκούν την εξουσία του λαού μέσα από ένα παράνομο πολίτευμα και σύνταγμα, δίχως την νομιμοποίηση και συγκατάθεση του λαού με δημοψηφίσμα! Αγαπητοί πατριώτες ο Ελληνικός λαός έχει το δικαίωμα να συλλάβει τώρα αμέσως τους αρχηγούς των ένοπλων δυνάμεων και αστυνομίας με την κατηγορία: 1ον. Της εσχάτης προδοσίας, 2ον. Προστασία συμμοριών που ασκούν παράνομα την εξουσία του λαού, 3ον. Άσκηση καθηκόντων μέσω παράνομου πολιτεύματος και συντάγματος! Ο λαός έχει δικαίωμα να συλλάβει τώρα αμέσως τους ανώτατους δικαστικούς της χώρας με την κατηγορία: 1ον Άσκησης καθηκόντων μέσου παράνομου πολιτεύματος και συντάγματος, 2ον Υπόθαλψη και προστασία συμμοριών που ασκούν παράνομα την εξουσία του λαού. Ο Ελληνικός λαός έχει το δικαίωμα να συλλάβει τώρα αμέσως, τους αρχηγούς κομμάτων και βουλευτάς με την κατηγορία: 1ον. Σύσταση συμμοριών, 2ον. Παράνομη άσκηση εξουσίας του λαού μέσω παράνομου πολιτεύματος και συντάγματος, 3ον. Κατάχρηση της περιουσίας του λαού!

Γανυμήδης

Οι ανώτατοι δικαστικοί συντηρούν την παρανομία! Μετά την πτώση της δικτατορίαςοι το 1974, οι μασόνοι σαν οργανωμένη συμμορία, έφεραν στην Ελλάδα τον επίσης μασόνο Κωνσταντίνο Καραμανλή, στης 24 Ιουλίου του ίδιου έτους σχημάτισαν μία μεταβατική "κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας", δίχως την εντολή του λαού, αρπάζοντας την εξουσία, αυθαίρετα και παράνομα την κατάλληλη στιγμή , δίχως να υπάρχει νόμιμο πολίτευμα και σύνταγμα στην χώρα μας, από τότε μέχρι σήμερα δεν έγινε δημοψήφισμα για να επιλέξει ο λαός ελεύθερα το πολίτευμα όπου θα ασκείται η εξουσία του, δια μέσω των αντιπροσώπων του, καθώς και δημοψήφισμα για την νομιμοποίηση του συντάγματος κατευθείαν από το λαό! Η τύχη της χώρας μας αποφασίστηκε μέσα στις μασονικές στοές! Ότι ακολούθησε στην συνέχεια μέχρι σήμερα στηρίζεται στην παρανομία! Όλα αυτά που αναφέρω είναι ιστορικά καταγεγραμμένα! Σήμερα δεν αναφέρεται πουθενά το σιωπούν όλοι ιδιαίτερα οι ανώτατοι δικαστικοί! Η δικαιοσύνη είναι η πλέον βρωμερή μορφή του παράνομου πολιτικού συστήματος, όπου κολυμπάει στα περιττώματα του βόθρου που η ίδια έκτισε δια μέσου της μεταπολίτευσεις!

Πολλά χαιρετίσματα στην συμμορία

"Πέππα" η Pepa, Pepita, Peppi, το όνομα προέρχεται από την Ισπανία είναι όνομα Εβραικό των Σεφαραδιτών, είναι παραλλαγή του Ιωσήφ. "Η κυβέρνηση υποστηρίζει την υποψηφιότητα του Πέππα για την θέση του προέδρου του Ανώτατου Δικαστηρίου"!

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ στην ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ

κατάντησαν υπαλληλάκια που περιμένουν κομματικό διορισμό .... ούτε ένας δε τόλμησε μέχρι σήμερα ΝΑ ΑΠΟΠΟΙΗΘΕΙ τον προσβλητικό και δουλικό διορισμό ....

????

Τον Ρωχάμη;

Αρκεί ο Πρόεδρος να είναι yesman

Όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες. Όσο για την "διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής", Πρόεδροι της Βουλής είναι αυτοί που ψηφίστηκαν από Βουλευτές που παίρνουν 8.500 ευρώ τον μήνα (με τα εξτραδάκια φτάνουν τις 15.000 ευρώ τον μήνα, ελάχιστα φορολογούμενα) για να παίρνουν μέτρα είς βάρος όσων βγάζουν-δεν βγάζουν 800 ευρώ τον μήνα. Αυτοί λοιπόν οι "Πρόεδροι" ορίζουν τον νέο Πρόεδρο του Αρείου Πάγου. Αντιλαμβάνεστε ασφαλώς με ποιά κριτήρια.

@Αρκεί ο Πρόεδρος να είναι yesman14/09/201715:10

Σκέφτηκες πολύ ώρα για να το γράψεις; Ξέρεις πόσα παίζονται μέσα από αυτό το αξίωμα;

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΑΡ/ΤΗΣ

Τι δουλεια εχουν οι πολιτικοι να προτεινουν δικαστικους και εισαγγελεις ;;; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ?

Γεια σου Γιωργη

Q

Αφου ειναι δικοι τους! Γιατι νομιζεις δεν υπαρχει ουτε ενας δικαστικος που να μπουζουριασει τους αναρχοΡουβικωνες και τους ΚΕΕΡΦΑδες? Ολο επιορκοι ειναι μεσα στο δικαστικο σωμα, διορισμενοι απο κομματικα γραφεια για να εξυπηρετουν συγκεκριμενα συμφεροντα. "Ανεπηρεαστη" δικαιοσυνη σου λενε μετα!

@16:45

βλεπε την ξανθια γρια που βολευτηκε και στο γραφειο της αλεξως.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

koufontinas

«Αυτές οι άδειες προσφέρουν ένα κίνητρο στους οπαδούς του για να διαπράξουν περαιτέρω βίαιες και καταστρεπτικές πράξεις στο όνομα του», επισήμανε η Χέδερ Νάουερτ κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης των δημοσιογράφων

famellos

"Σκοπός της σημερινής μας συνάντησης είναι η διατύπωση ενός απολύτως συγκεκριμένου προγράμματος έργων του Φορέα που θα υλοποιήσει τον περιφερειακό σχεδιασμό με βάση την τελευταία έγκριση για μελέτες της τάξης των 3,7 εκατ. ευρώ. Θα πρέπει λοιπόν να δούμε πότε και πού θα υλοποιηθούν τα έργα, τι θα περιλαμβάνουν και τι χρειάζεται να κάνουν οι δήμοι άμεσα, εντός του 2018, ώστε να ανταποκριθούν σε αυτές τις μεγάλες αλλαγές", δήλωσε

27101405_EV_MITSOTAKIS_AEMRIKANOS_PRESBHS_02112016_223_limghandler

Ο Αμερικανός πρέσβης συναντήθηκε σήμερα στη Νέα Υόρκη με τον Μάθιου Νίμιτς - Αναφερόμενος στην άδεια που δόθηκε στον Κουφοντίνα είπε ότι  «όλοι θα θυμούνται ότι αυτοί οι Αμερικανοί οι οποίοι δολοφονήθηκαν από τη 17Ν άφησαν πίσω συζύγους, παιδιά που ζουν καθημερινά με τον πόνο αυτών των πράξεων»

1