Ραγκούσης: Ήρθε η ώρα για τον νέο ενιαίο φορέα της κεντροαριστεράς

Ραγκούσης: Ήρθε η ώρα για τον νέο ενιαίο φορέα της κεντροαριστεράς

Ως πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και ιδρυτικό μέλος της Ώρας Αποφάσεων, όπως έσπευσε να σημειώσει ο ίδιος, μίλησε στο συνέδριο ο Γιάννης Ραγκούσης

Ραγκούσης: Ήρθε η ώρα για τον νέο ενιαίο φορέα της κεντροαριστεράς
Πριν ανέβει στο βήμα είχε φροντίσει να μπει στην αίθουσα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά. Και ο Γιάννης Ραγκούσης τις απέδωσε τα εύσημα, λέγοντας ότι αποφάσισε να συμμετάσχει με την ομιλία της στην έναρξη των εργασιών του συνεδρίου. Στο πλαίσιοα αυτό, τόνισε πως έχει έρθει η... ώρα αποφάσεων για τη δημιουργία του νέου και ενιαίου φορέα της κεντροαριστεράς. 

«Πρέπει να αλλάξουμε γιατί κάναμε πολλά λάθη, οφείλουμε να αναμετρηθούμε με τον κρατισμό και τον κυβερνητισμό» προσέθεσε. Συνεργασία δε σημαίνει συγκυβέρνηση, σημείωσε. 

Η επερχόμενη ήττα του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι στρατηγική, συνέχισε, και επισήμανε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να ηττηθεί και από τη ΝΔ αλλά και από την προοδευτική παράταξη που θα διεκδικήσει τη δεύτερη θέση στις εκλογές. Για να ηττηθεί ο παλαιοκομματικός δικομματισμός ΣΥΡΙΖΑ- ΝΔ απαιτείται ένα τέλος στην ωραιοποίηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Το μέλλον μας δε μπορεί να είναι ο Γεωργιάδης και ο Βορίδης, είπε χαρακτηριστικά. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης