Νεφελούδης προς «Παραιτηθείτε»: Καλή διασκέδαση και προσοχή στα καλσόν

Νεφελούδης προς «Παραιτηθείτε»: Καλή διασκέδαση και προσοχή στα καλσόν

Προκαλεί ο ΓΓ του υπ. Εργασίας χαρακτηρίζοντας ανεγκέφαλους και υβρεολόγους όσους μετέχουν στο κίνημα «Παραιτηθείτε»

Νεφελούδης προς «Παραιτηθείτε»: Καλή διασκέδαση και προσοχή στα καλσόν
Νέα επίθεση σε όσους πολίτες έχουν δηλώσει την πρόθεσή τους να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο της 15ης Ιουνίου με κάλεσμα τη λέξη «Παραιτηθείτε» εξαπέλυσε ο ΓΓ του υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης, ακολουθώντας τη ρητορική που πρώτος χρησιμοποίησε ο υπουργός Παιδείας
Νίκος Φίλης όταν δήλωνε ότι «κατά τη γνώμη μου, πρόκειται για ένα κίνημα στα όρια της συνταγματικής ανοχής».

Κλείσιμο
Ο κ. Νεφελούδης προχωρά, μάλιστα, ένα βήμα πιο μπροστά χρησιμοποιώντας προσωπικούς χαρακτηρισμούς κατά των συμμετεχόντων γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για «κολαγόνα, Τζημέριες υστερίες, ανεγκέφαλοι "συγγραφείς", κοινώς υβρεολόγοι» που θα συμμετέχουν στη συγκέντρωση του Συντάγματος την Τετάρτη.

Υποστηρίζει, επίσης, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τους... έδωσε μάθημα το καλοκαίρι του 2015 με το δημοψήφισμα και καταλήγει ότι «Άντε και καλή διασκέδαση και προσοχή στα καλσόν».

Η ανάρτηση του Γενικού Γραμματέα του υπ. Εργασίας έχει ως εξής:

«Αγαπητοί μου φίλοι, βλέπω ότι όλοι ασχολείστε με τους ‪#‎ΠΑΡΑΤΗΘΕΙΤΕ‬, δεν αξίζει τον κόπο. Όταν χρειάστηκε να ασχοληθούμε, μιλώ για πέρσυ τον Ιούλιο, πήραν το μάθημα τους.Θα έχει πλάκα στο Σύνταγμα την Τετάρτη, κολαγόνα, Τζημέριες υστερίες, ανεγκέφαλοι "συγγραφείς" , κοινώς υβρεολόγοι και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, θα κάνουν ένα σόου με σύνθημα, "φέρτε πίσω αυτά που σας φάγαμε". Μην χολοσκάτε, αν τους μισούς από αυτούς τους γυρίσει κανείς ανάποδα, θα πεταχτεί από τις τσέπες τους το μισό χρέος της χώρας. Άντε και καλή διασκέδαση και προσοχή στα καλσόν».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης